Your Pet, Our Passion.
Hond en baasje dichtbij zee

Onze inzet voor gelukkige huisdieren

Bij Purina draait alles om voeding. Maar we doen ook meer. Wij willen graag meer doen voor huisdieren, voor de mensen die van hen houden en voor de planeet die we delen. Daarom hebben we 6 Purina-doelstellingen opgesteld die zijn gericht op initiatieven voor huisdieren, de samenleving en het milieu.

Waar we impact hebben

Onze doelstellingen zijn vormgegeven door huisdiereigenaren, dierenartsen, opinieleiders uit de branche, duurzaamheidsdeskundigen en degenen die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van huisdieren. De doelstellingen vormen de basis voor de manier waarop wij werken als bedrijf en hoe we ons opstellen als individu, nu en in de toekomst. Bekijk onze doelstellingen voor huisdieren, de samenleving en het milieu.

infographic van een hondenvoerbak
Voeding voor huisdieren innoveren en ingrediënten inkopen via regeneratieve praktijken
Wij geloven in innovatieve voeding om de gezondheid en het welzijn van huisdieren te verbeteren. Maar we zijn ook toegewijd aan onze regeneratietraject en betrekken onze belangrijkste ingrediënten via regeneratieve praktijken.
infographic van een hondenpion in een huis
Adoptie van huisdieren bevorderen door sterke partnerrelaties
Bij Purina geloven we dat elk huisdier een liefdevol thuis verdient. Daarom werken we samen met organisaties die adoptie van huisdieren in heel Europa ondersteunen.
infographic van een kap en hondenpoten
Stimuleren van programma's voor verantwoordelijk huisdiereigenaarschap
Met deze doelstelling willen we ouders en kinderen helpen goed met hun huisdieren om te gaan door accurate, deskundige informatie en advies te verstrekken.
Infographic huisdier poot in een hart
De gezondheid van mensen bevorderen door de kracht van de band tussen huisdier en mens
We geloven dat de kracht van de band tussen huisdier en mens de gezondheid en het welzijn van mensen kan helpen verbeteren en onze samenleving kan verrijken.
Infographic afvalvrije toekomst
Werken aan een afvalvrije toekomst
We werken aan de verbetering van de recyclebaarheid van onze verpakkingen en de integratie van nieuwe circulaire ingrediëntenoplossingen.
Infografische wereld en planten
De regeneratie van ecosystemen van bodem en oceaan bevorderen
We werken mee aan het herstel van het land en de oceanen.

Al sinds 2016 streven we ernaar om een verschil te maken

Nadat we in 2016 de meningen en expertise hadden verzameld van huisdiereigenaren, dierenartsen, opinieleiders uit de branche, duurzaamheidsdeskundigen en degenen die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van huisdieren, stelden we vast op welke gebieden we een bijdrage konden leveren en actie konden ondernemen.   Dit hielp om onze oorspronkelijke 10 doelstellingen Purina in de maatschappij te definiëren.

Met onze nieuwe 6 Purina-doelstellingen die hiervoor zijn beschreven, hebben we de reikwijdte vergroot en een nieuwe ambitie vastgelegd.

Lees hieronder hoe ver we zijn met de oorspronkelijke 10.

Een man met een hond staat bovenop een berg
Onze vorige 10 doelstellingen Purina in de maatschappij
We lanceerden onze oorspronkelijke 10 doelstellingen in 2016. We hebben onze prestaties bijgehouden en via de onderstaande link vind je hierover meer informatie.
Notre rapport Purina in Society 2020
Ons Purina in Society-rapport 2020
In 2021 lanceerden we ons laatste rapport Purina in de maatschappij. Dit is een extern gevalideerd rapport waarin het werk en de casestudy's in verband met onze vorige 10 doelstellingen Purina in de maatschappij uitgebreid worden beschreven.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.