Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Honden en katten spelen

Goede doelen waarmee wij samenwerken

We zijn er trots op vooraanstaande goede doelen te steunen die onze waarden delen. Dat gaat van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van huisdieren tot organisaties die hulp­ en therapiedieren promoten.

Onze passie voor huisdieren en onze toewijding om liefdevolle huisdiereigenaars te helpen hun huisdieren alles te geven wat ze nodig hebben om gezond en gelukkig te blijven, gaat veel verder dan onze producten.

We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid waardige goede doelen te steunen en vooruit te helpen, de hoogste standaarden op het gebied van verzorging van huisdieren te promoten, mishandeling te voorkomen en onze inzichten en ervaringen met anderen te delen.

We zijn er trots op dat wij op verschillende manieren vooraanstaande goede doelen steunen die onze waarden delen. Dat gaat van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van huisdieren tot organisaties die hulp­ en therapiedieren promoten. Het is onze filosofie om samen te werken met belangrijke goede doelen om programma’s te ontwikkelen die echte, tastbare voordelen opleveren voor huisdieren en de mensen die van hen houden.

Lees hier meer over onze twee belangrijkste liefdadigheidspartners.

Villa Samson

Villa Samson is een initiatief aan het UZ Brussel, waarbij gehospitaliseerde patiënten en hun viervoeters samengebracht worden in een unieke aparte ruimte. Zo kunnen patiënten tijdens hun hospitalisatie op een veilige manier in contact komen met hun huisdier. Dit vertrouwde contact met het huisdier kan het herstel bevorderen en het welzijn van zowel de patiënt als het huisdier verbeteren. Lees er hier meer over.

Vind hier meer informatie

Galgos Rescue

Elk jaar worden er duizenden windhonden of “galgo’s” in Spanje achtergelaten of op wrede wijze vermoord. Fondation Galgos Rescue zet zich in om deze honden te redden en onder andere ter adoptie aan te bieden in België. In België steunt Purina® Fondation Galgos Rescue bij het verzorgen van de viervoeters. Er worden regelmatig producten geschonken aan zowel honden die nog in één van Fondation Galgos Rescue’s opvangcentra zitten, als aan honden die al bij een adoptiegezin wonen.

Vind hier meer informatie

UWPA - Union Wallonne pour la Protection Animale

UWPA - Union Wallonne pour la Protection Animale - is een onafhankelijke federatie van verenigingen en opvangcentra opgericht 2018 die zich bezighouden met de bescherming en het welzijn van dieren in het Waalse Gewest.

Wij als Purina ondersteunen de UWPA door dierenvoeding aan de verschillende asielcentra te doneren.

Vind hier meer informatie

Beagle zit op schoot van baasje terwijl ze werkt
Onze impact
Pets at work
Wij zetten ons in om de levens van huisdieren en de mensen die van hen houden, te verbeteren. Daarom hebben we ons ertoe verbonden 6 doelstellingen te bereiken.
Vrouw die een kat vasthoudt
Onze impact
Onze 6 beloften 
We zetten ons dagelijks in om de band tussen huisdieren en hun baasjes te versterken en daarbij hun levens te verbeteren. Daarom hebben we 10 beloften gemaakt die we tegen 2023 willen realiseren.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.