Your Pet, Our Passion.
Vrouw met hond in een deken buiten

Laten we werk maken van een sterkere band

.

Wij bij Purina begrijpen dat huisdieren meer dan 'enkel' huisdieren zijn. 

Ze zijn vrienden voor leven, onze beste maatjes. Wij geloven in de magische band tussen huisdier en mens.

hond kijkt naar lens
Pets@Work
Neem je huisdier mee naar het werk
Door bedrijven te helpen honden welkom te heten op kantoor, zorgen we ervoor dat jullie relatie ook op het werk blijft bestaan.
hond en kat op schoot
Contact opnemen
Je band ondersteunen
Ons Purina Pet Care team staat klaar om te helpen en biedt deskundig advies over gezondheid en voeding, welzijn en gedrag.

 

vrouw die hond aait
Better With Pets​ Prijs
Sociale initiatieven ondersteunen
Deze prijs, de enige in zijn soort in Europa, heeft als doel het identificeren, promoten en ondersteunen van sociale ondernemers die werken rond de relatie mens-dier om de maatschappij te transformeren.
Logo Purina Puppy Club
Purina deskundigheid
Puppy Club
Word lid van Purina's Puppy Club en leer alles over het trainen van uw puppy! Je krijgt persoonlijk advies en ondersteuning. Je hebt toegang tot ons team van deskundigen, bestaande uit dierenartsen, gedragsdeskundigen en adviseurs. Om je puppy een goede start te geven, kun je kiezen voor een kortingsbon voor een van onze puppyreeksen.

Ondersteunende gemeenschappen

Lezend kind met kat
Onze beloften
Verantwoord huisdierbezit promoten
We zetten ons in om verantwoord huisdierbezit te promoten en helpen kinderen te leren hoe ze verantwoordelijke toekomstige huisdiereigenaren kunnen worden, zodat hun band gebaseerd is op liefde en respect.
Vrouw draagt kat
Onze partners
Samen in solidariteit
Wij zijn ervan overtuigd dat we door samen te werken een betere samenleving kunnen creëren. Daarom werken we samen met partners die zich inzetten voor dierenwelzijn en de relatie tussen mens en dier.
Man borstelt kat
Onze passie
Toegewijd aan dierenwelzijn
Bij Purina zetten we ons in om dieren te helpen lang, gelukkig en gezond te leven door middel van kwaliteitsvoeding en de juiste verzorging.
Glimlachende man met meisje
Onze beloften
Verantwoordelijke adoptie promoten
We zijn ideaal geplaatst om adoptie van huisdieren te promoten, iets wat we al heel lang doen.

Levensveranderende voeding

Purina Institute-logo en kat
Onze wetenschap
Duurzame banden onderzoeken voor je huisdier
We hebben het Purina Institute opgericht om vooruitgang te boeken in de voedingswetenschap, wereldwijde samenwerking met diergeneeskundige professionals en leidende wetenschappers te promoten, teneinde huisdieren te helpen een beter en langer leven te leiden.
Pro Plan Liveclear-producten
Onze wetenschap
Een hechtere band vormen
Wij hebben Purina Pro Plan LIVECLEAR ontwikkeld, een baanbrekende voeding die helpt om katallergenen te verminderen. Het is onze overtuiging dat zelfs voedingsinnovatie kan helpen om bij te dragen tot een sterkere band.