Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PURINA PRO PLAN Kat
Pro Plan
Elk product van het PRO PLAN assortiment biedt 100% van de essentiële voedingsstoffen die je kat nodig heeft.
pro plan kat
pro plan chat

​Wij geloven dat voeding aan de basis ligt van de gezondheid en het welzijn van je huisdier op lange termijn. Het startpunt voor een fantastisch leven voor je kat.

Daarom kun je op PRO PLAN vertrouwen om je kat een voeding te geven die​ gebaseerd is op de modernste technologie en ondersteund wordt door meer dan 90 jaar bewezen resultaten.

Alle PRO PLAN producten zijn nauwkeurig samengesteld om te profiteren van ingrediënten van hoge kwaliteit, zorgen voor een effectieve opname van voedingsstoffen en ondersteunen je huisdier in elke levensfase - van versterking van het afweersysteem bij kittens tot de ontwikkeling van een goede niergezondheid bij volwassen katten en natuurlijk levenslang welzijn.​​

​​Onze voedingsproducten bieden aanzienlijke gezondheidsvoordelen die het welzijn van je huisdier op lange termijn ondersteunen zonder afbreuk te doen aan de heerlijke smaak waar je kat van houdt.​

PRO PLAN® LIVECLEAR®: Revolutionaire ontdekking

PURINA PRO PLAN LIVECLEAR
Aangeboden door
Pro Plan

Ontdek PRO PLAN LIVECLEAR​

Purina introduceert PRO PLAN LiveClear®, de eerste en enige kattenvoeding die veilig en effectief allergenen op kattenhaar en huidschilfers vermindert. Deze aanpak is een revolutionaire wereldprimeur! Na drie weken dagelijkse voeding zijn de kattenallergenen met bijna de helft (47%) verminderd.

Zij hebben Purina Pro Plan geprobeerd

Waarom mensen van ProPlan LiveClear houden
Mijn katten zijn dol op de brokjes! Mijn kattin heeft last van schilfertjes op haar rug net voor de staart aanzet, door de brokjes van pro plan live clear is dit aanzienlijk minder.
Cheryl M.
augustus 2021
Waarom mensen van ProPlan LiveClear houden
Topproduct! De poezen zijn dol op de brokjes! Zeer kwalitatieve voeding.
Jimmy V.
augustus 2021
Waarom mensen van ProPlan LiveClear houden
Mijn katten zijn dol op de brokjes! Mijn kattin heeft last van schilfertjes op haar rug net voor de staart aanzet, door de brokjes van pro plan live clear is dit aanzienlijk minder.
Cheryl M.
augustus 2021
PURINA PRO PLAN Kitten
Voeding
PRO PLAN voor kittens
Het PRO PLAN assortiment voor kittens is speciaal samengesteld door de dierenartsen en voedingsdeskundigen van PURINA om kittens de best mogelijke start in het leven te geven door hen van jongs af in hun ontwikkeling te ondersteunen.​
PURINA PRO PLAN Gesteriliseerde Kat​
Voeding
PRO PLAN voor gesteriliseerde of gecastreerde katten​
Onze voeding voor gesteriliseerde of gecastreerde katten is deskundig uitgebalanceerd om hun gezondheid op lange termijn te beschermen. De unieke samenstelling bevordert gezonde nieren en helpt het ideale lichaamsgewicht te behouden.​
PURINA PRO PLAN Kat Senior
Voeding
PRO PLAN voor senior katten​
Ons assortiment PRO PLAN Senior werd ontwikkeld om je huisdier vanaf een bepaalde leeftijd in goede gezondheid te houden. Het bevat een combinatie van unieke voedingsstoffen met antioxidanten, een prebioticum en omega-3- en omega-6-vetzuren die bijdragen tot een langer leven en een betere levenskwaliteit voor katten van 7 jaar en ouder.​

Ontdek ons assortiment:​

Meer houdt van minder calorieën
Aangeboden door
Pro Plan

ONZE RECEPTEN: MEER LIEFDE, MINDER CALORIEËN

Want met gezonde dagelijkse gewoonten, evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging kunnen we onze katten en honden in goede conditie houden. Zo kunnen jullie samen langer en in goede gezondheid van het leven genieten.

Ontdek PRO PLAN® Hond

PRO PLAN® heeft ook een ruim assortiment aan voeding voor alle behoeften en noden van honden en puppies. 

De kracht van de wetenschap benutten

Als eigenaar ben jij de belangrijkste factor die het welzijn van je kat kan beïnvloeden. Daarom willen wij al onze kennis op het gebied van voeding en verzorging van huisdieren met jou delen.

PRO PLAN Veterinary Diets voor katten​

PRO PLAN Veterinary Diets helpt dierenartsen om nutritionele ondersteuning te bieden voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij katten. Dankzij de doelgerichte formules van de dieetvoeding kunnen dierenartsen de effectiviteit van algemene behandelprotocollen verbeteren. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen.

Pro Plan Logo