Your Pet, Our Passion.
Purina PRO PLAN Chien et Chat​
Pro Plan
Wij van PRO PLAN zijn ervan overtuigd dat voeding aan de basis ligt van de gezondheid en het welzijn van je huisdier op lange termijn, het beginpunt van een fantastisch leven voor je hond of kat!

PURINA PRO PLAN kan bogen op een uniek wetenschappelijke ervaring. Het PURINA-team bestaat nu uit voedingsdeskundigen, dierenartsen en dierengedragsdeskundigen die vele baanbrekende ontdekkingen hebben gedaan op het gebied van de gezondheid en voeding van honden en katten. ​ ​

De producten van PURINA PRO PLAN zijn nauwkeurig samengesteld om te profiteren van hoogwaardige ingrediënten, te zorgen voor een efficiënte opname van voedingsstoffen en je huisdier te ondersteunen in elke levensfase - van versterking van het afweersysteem van puppy's en kittens tot levenslang welzijn door middel van een uitgebalanceerde en heerlijke dagelijkse voeding.

PURINA PRO PLAN Honden
voor hond
Ontdek PRO PLAN Hond
Wij geloven dat een toegewijde en zorgzame eigenaar de belangrijkste rol speelt in het welzijn van het huisdier. Daarom achten wij van het grootste belang, onze expertise, inzake de voeding van uw hond te delen met jou, zijn baasje.​
PURINA PRO PLAN Katten
voor kat
Ontdek PRO PLAN Kat​
PRO PLAN biedt een assortiment van complete, evenwichtige en wetenschappelijk onderbouwde producten die bijdragen aan een lang en gezond leven van uw kat.