Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina BetterwithPets-prijs

Purina BetterWithPets prijs

Wij weten dat huisdieren en mensen samen beter af zijn en daarom hebben we de handen in elkaar geslagen met Ashoka, om de BetterwithPets prijs in het leven te roepen.

Wij bij Purina hebben een passie voor uitstekende voeding. Dat staat centraal in wat we doen. Maar we zijn ook een onderneming van dierenliefhebbers die ervan overtuigd zijn dat mensen en huisdieren samen beter af zijn.

Er schuilt magie en sterkte in de band tussen mens en huisdier. Wij zien daarin een positieve kracht voor verandering in de samenleving.

Tegelijkertijd weten we dat innovatoren en maatschappelijk verantwoorde ondernemers dynamische, nieuwe, creatieve oplossingen op gang brengen die een positieve invloed hebben op individuen en gemeenschappen. Daarom hebben wij in 2018 de handen in elkaar geslagen met Ashoka, om de Purina BetterwithPets prijs te lanceren.

Ashoka is een pionier op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze organisatie identificeert en steunt 's werelds toonaangevende sociale ondernemers, leert van de patronen in hun innovaties en mobiliseert wereldwijde gemeenschappen die deze nieuwe kaders omarmen om "voor iedereen een wereld van verandering" te bouwen.

Voor de BetterwithPets prijs wordt in heel Europa gezocht naar sociale innovatoren die de band tussen mens en huisdier willen inzetten voor de gezondheid en het welzijn van de maatschappij. De prijs wordt opgesplitst in twee categorieën: één voor ondernemers waarvan de innovatie al is omgezet in een pilotproject en één voor innovaties die zich nog in de ideefase bevinden. Die tweede categorie richt zich uitdrukkelijk op jonge innovatoren, om hen te helpen hun project van het beginstadium naar de volgende stap te brengen.

We worden geïnspireerd door sociale innovatoren en ondernemers die de band tussen mens en huisdier gebruiken om belangrijke emotionele en gedraggerelateerde competenties verder te ontwikkelen; een positieve invloed in gemeenschappen mogelijk maken; fysieke gezondheid en welzijn te verbeteren en een nieuwe invulling te geven aan de rol van huisdieren in de samenleving. Wij willen steun bieden aan zij die net als wij geloven dat mensen en huisdieren samen beter af zijn en dat de band tussen huisdier en mens de kracht heeft om de maatschappij te veranderen! Voeding is ons ding! Maar onze passie voor huisdieren reikt verder dan hun etensbak en we willen meer zaken doen die van tel zijn voor huisdieren in onze maatschappij. De Purina BetterwithPets prijs maakt ons ongelofelijk trots!

Vrouw heeft een kat vast
Onze impact
Onze 10 beloften
Huisdiervoeding staat centraal in wat we doen, maar het is zeker niet het enige wat we doen. We zijn gepassioneerd over meer zaken die bijdragen tot een samenleving die beter is voor huisdieren en willen meer zaken doen die van tel zijn voor huisdieren, mensen en de planeet.

Wij hebben onze maatschappelijke doelstellingen ontwikkeld om onszelf duidelijke streefdoelen te stellen die de wereld positief kunnen beïnvloeden, voor huisdieren, de mensen die van hen houden en de planeet waarop we allemaal leven.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.