Your Pet, Our Passion.
Vrouw die met een hond buiten loopt

Over ons

Wij geloven dat huisdieren en mensen het samen beter hebben.

Ons verhaal

De band tussen huisdieren en mensen is werkelijk uniek. Hij is gebouwd op het delen van gezelschap, ervaringen en liefde en heeft ons geïnspireerd tot onze overtuiging dat de band tussen mensen en huisdieren levens verrijkt. Daarom ontwikkelen wij al meer dan 125 jaar smakelijke, levensverbeterende voeding voor katten en honden van alle leeftijden en levensstijlen.

Onze populaire merken raken iedere dag miljoenen levens. Doordat onze prijzen en voedingskwaliteit een brede waaier bestrijken – van goed tot buitengewoon voortreffelijk – brengen we volwaardige en evenwichtige huisdiervoeding binnen ieders bereik.

Als dierenliefhebbers en -eigenaars weten we hoe kwaliteitsvoeding huisdieren en hun baasjes kan helpen om samen een gelukkiger, gezonder en langer leven te leiden. Een rijker leven scheppen voor huisdieren en de mensen die van hen houden, is onze bestaansreden en hetgeen waarin we uitblinken.

Huisdieren en mensen hebben het samen beter.

Onze bestaansreden

De algemene bestaansreden van Purina is: een rijker leven scheppen voor huisdieren en de mensen die van hen houden. Deze bouwt voort op ons erfgoed en onze overtuiging dat de band tussen huisdieren en mensen levens verrijkt #WeAreBetterWithPets. Onze bestaansreden laat zien waarin we gespecialiseerd zijn en sluit aan op de uitdagingen in de wereld rondom ons. Deze motivatie is een dagelijkse inspiratiebron voor onze mensen.

Onze ambitie

Onze aanpak bestaat erin te luisteren naar onze belanghebbenden, te begrijpen wat voor hen het belangrijkst is, met welke vragen zij zitten en op welke gebieden zij willen dat Purina zich concentreert, zowel op lokaal als op Europees niveau, om in heel Europa de meest vertrouwde onderneming in de sector van de huisdierenproducten te worden.

Onze visie

Naarmate we evolueren en Purina omvormen van een fabrikant van huisdiervoeding in een ecosysteem voor huisdierverzorging, gaan we op zoek naar nieuwe manieren om huisdiereigenaars de best mogelijke ervaringen te bieden, om zo onze bestaansreden in te vullen en de levens van huisdieren en de mensen die van hen houden te verrijken.

Alleen door onze expertise in dierenvoeding en ons sterk assortiment te combineren met nieuwe bedrijfsmodellen en partnerships zullen we erin slagen meer mensen te laten genieten van de geweldige meerwaarde die een huisdier kan betekenen in hun leven.

We bouwen het ecosysteem van Purina om de grootste Belgische leverancier van huisdierverzorgingsproducten te worden, van onze kernactiviteit, zijnde voeding die levens verbetert, tot ervaringen die huisdiereigenaren zoeken en die voeding overstijgen.

Dat is geworteld in onze bestaansreden. Naarmate we meer mensen helpen te genieten van de geweldige voordelen die huisdieren betekenen in ons leven, maken we onze ambitie waar en verdienen we het de producent van huisdierverzorgingsproducten te zijn die het meest vertrouwd wordt door huisdiereigenaars, voor het hele leven van hun huisdier.

Vrouw heeft een kat vast
Onze 10 beloften
Wij zetten ons in om de levens van huisdieren en de mensen die van hen houden te verbeteren. Daarom hebben we ons ertoe verbonden 10 doelstellingen hieromtrent te bereiken tegen 2023.
Gember kat bij de dierenarts
Goede doelen waarmee wij samenwerken
We zijn er trots op vooraanstaande goede doelen te steunen die onze waarden delen. Dat gaat van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van huisdieren tot organisaties die hulp­ en therapiedieren promoten.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.