Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Honden en katten spelen

Een huisdier vinden

Een nieuw huisdier is echt iets om naar uit te kijken! Heb je hulp nodig bij het vinden van het juiste ras, het tegen elkaar afwegen van de baten en lasten, het kiezen tussen een adoptiehond of een raspup? Bij ons vind je heel veel advies van experts.

Een hond in huis halen

Zoals bij alle belangrijke beslissingen moet je je eerst goed informeren, om er zeker van te zijn dat je de juiste hond kiest voor jou en je levensstijl.

Een kat in huis halen

De beslissing een kat te nemen kan vele vragen oproepen. Welk ras zou je willen? Kan je wel wat kattenkwaad van een speelse kitten aan, of zou een rustigere oudere kat beter bij je levensstijl passen?

Ontdek meer

Hond die eigenaar bekijkt
Your perfect match
Hondenrassen
In je zoektocht naar jouw perfecte hond stoot je op zoveel keuze, dat je je misschien wat overweldigd voelt. Onze hondenraswijzer legt jouw levensstijl naast de behoeften van de hond. Je kan ook snuisteren in onze bibliotheek met hondenrassen.
Twee katten zitten op de bank
Purina expertise
Kattenrassen
Het is heel leuk een kat te hebben, maar het houdt ook een grote verantwoordelijkheid in. Ontdek nu welk ras past bij jouw unieke levensstijl met onze kattenraswijzer of kijk rond in onze bibliotheek met kattenrassen.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.