Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.

Welkom op de Kattenraswijzer van PURINA

Wil je een kat in huis halen? PURINA koppelt je aan de ideale viervoeter! Beantwoord enkele vragen en ontdek welk kattenras het beste bij jou past.

Weet jij al welk ras je wilt? Bekijk onze bibliotheek met kattenrassen!

cat
Paws

Vind het ideale kattenras voor jou

Bij PURINA geloven we dat de band tussen mensen en huisdieren bijdraagt aan een betere samenleving. Een kat kan je leven zoveel mooier en gelukkiger maken! Maar het is wel belangrijk voor jou én je kat dat je het juiste ras kiest.

cat
Paws

Minder vragen, meer nauwkeurigheid

PURINA bracht experten in dierenvoeding, -gezondheid en -gedrag bij elkaar. Zo stellen we de juiste vragen en vind jij de kat die écht bij je past.

cat
Paws

Raskatten en kruisingen

Onze rassenwijzer is gespecialiseerd in zuivere kattenrassen. Let wel: de overgrote meerderheid van katten zijn kruisingen, en dus geen raszuivere katten. Die onbekende afstamming betekent dat hun persoonlijkheid meer afhangt van opvoeding dan van natuur.

cat
Paws

Meer keuze en flexibiliteit

Wij begrijpen dat de band tussen mens en huisdier verschilt voor elke eigenaar. Daarom tonen wij je de rassen die het meest geschikt zijn voor jou, maar ook de rassen die dat misschien niet zijn. Hopelijk helpt deze tool je goed op weg.

Weet jij al welk ras je wilt? Bekijk onze bibliotheek met kattenrassen!