Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina One
Purina One
Speciaal samengesteld voor de behoeften van jouw kat​​.

Onze deskundigheid

Door het combineren van jarenlange innovatie van de huisdierenzorg door onze voedingsdeskundigen, is het Purina ONE assortiment bereid met smakelijke, hoogwaardige ingrediënten en biedt het geavanceerde voeding die de gezondheid van uw kat vandaag en morgen helpt ondersteunen.
Of je nou kiest voor de droge voeding, de natte voeding of de nieuwe DualNature™, met Purina ONE geef je jou kat altijd een smakelijke en nutritioneel geavanceerde maaltijd.

Purina ONE Bifensis
Aangeboden door
Purina One

De hoogwaardige voeding die helpt het evenwicht van het darmmicrobioom te beschermen

Onze Purina ONE-experts brengen u de Purina ONE® Bifensis® formule. Een hoogwaardig voedingsassortiment dat helpt om het evenwicht van het darmmicrobioom van uw kat te beschermen en daarmee haar immuniteit te versterken. Want als je kat vanbinnen gezond is, zie je dat aan de buitenkant.

Ontdek een gamma aangepast aan de behoeften van uw kat.

Een assortiment aangepast aan de specifieke behoeften van uw kat.
Purina ONE BIFENSIS is een unieke formule, die nuttige functionele bacteriën bevat, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de natuurlijke afweer van uw kat van binnen en van binnen helpen versterken. Purina ONE BIFENSIS® is verkrijgbaar in een breed scala aan recepten met een geweldige smaak en gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit, en helpt de natuurlijke afweer van uw kat vandaag en morgen te ondersteunen.

Ontdek hoe u vandaag nog kunt beginnen met een gemengd, uitgebalanceerd dieet.
Purina ONE® Fresh Brokble and Pouches is ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen van PURINA® en bevat alle essentiële voedingsstoffen die uw kat nodig heeft. Purina ONE brokjes zorgen voor een knapperige textuur waar je kat dol op is en Purina ONE®® verse zakjes zorgen voor een goede hydratatie zonder in te boeten aan smaak.

Een perfecte balans tussen wetenschap en natuur voor het plezier van uw kat.
Het Purina ONE DualNature-assortiment™ is ontwikkeld door PURINA-dierenartsen en voedingsdeskundigen en biedt een smakelijke mix van texturen, brokjes die hoogwaardige eiwitten bevatten, om een gezonde spijsvertering te helpen behouden. Dual Nature ™ is rijk aan natuurlijke ingrediënten zoals Spirulina of Cranberry en helpt uw kat zijn natuurlijke afweer of zijn urinewegen te ondersteunen zonder zijn plezier te vergeten!

Ontdek ons assortiment:

Zie zelf het verschil in 3 weken

Advies van onze experts

Chat au gingembre assis à côté d'un bol de nourriture vide.
Purina ONE
5 handige tips om het darmstelsel van jouw kat te bevorderen
Een goede gezondheid van jouw kat is van groot belang en een goed darmstelsel draagt hier bij toe. Lees hier enkele tips die de spijsvertering van jouw kat kunnen bevorderen.
Quelle nourriture dois-je donner à mon chat âgé ?
Purina ONE
Welke voeding geef ik aan mijn oudere kat?
Bij het ouder worden gaan katten zich anders gedragen en gaan ze hun krachten sparen. Het is belangrijk dat de voeding op deze nieuwe levensstijl wordt aangepast.
Purina One

Zij hebben Purina Purina One geprobeerd

Chat et ses croquettes Purina ONE®Senior 7+ Croquettes pour chat senior au poulet et céréales complètes
Mon chat Oscar a adoré les croquettes! Elles sont plus petites qu’à son habitude.
Cobios
december 2020
Chat noir à cravate aime Purina ONE® Dual Nature: croquettes au bœuf pour chat stérilisé
Quand je vais vers sa gamelle pour le nourrir, il y court! Son poil est devenu beaucoup plus beau et l’odeur de la litière est nettement moins prononcée !
Anonyme
december 2020
Petit chat noir heureux de ses croquettes Purina ONE® Sterilcat Croquettes pour chat stérilisé au bœuf et blé
Mon chat est très difficile pourtant il a instantanément aimé ses nouvelles croquettes Purina. Alors qu'il ne mange généralement des croquettes que quand il n'a rien d'autre à disposition, là il se rue sur ses croquettes!
AVbb
december 2020