Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Katze und Hund schauen auf

Trots op onze merken

Stralende ogen, een glanzende vacht en een speelse persoonlijkheid zijn kenmerken van een gezond huisdier, en het begint allemaal met een goede voeding. Daarom spannen wij ons continu in om de wetenschappelijke inzichten in de gezondheid en voeding van huisdieren te verbeteren. Houd je huisdier gelukkig, gezond en sterk met Purina.

Merken voor katten

Felix kat
Felix
Om te voldoen aan de behoeften van onze ondeugende rakkers, hebben we een onweerstaanbaar assortiment Felix-producten samengesteld. Smakelijke maaltijden die eruit zien alsof je ze zelf bereid hebt, met sensationele combinaties van texturen en smaken om de zintuigen van jouw kat te prikkelen: smakelijke gelei, sauzen en zelfs soepen! Het is dan ook niet verwonderlijk dat slimme katten Felix krijgen.
Gourmet witte kat
Gourmet
Het Gourmet assortiment is gemaakt volgens de hoogste normen van smaak en genot om katten met een wens voor de fijnere dingen in het leven aan te spreken. Ontwikkeld om een grote verscheidenheid aan smaken en texturen te bieden in zes assortimenten - Gold, Perle, Mon Petit, A La Carte, Revelations en Nature's Creations - allemaal bereid in handige porties.
Purina One grijze kat
Purina One
Speciaal ontwikkeld om aan de complete voedingsbehoeften van katten te voldoen, is Purina One verkrijgbaar voor elke levensfase en voor elke levensstijl. Doordat de voeding van Purina ONE zo geavanceerd is en aangepast naar de behoefte van elke kat, zou je in slechts 3 weken een zichtbaar verschil kunnen zien in de gezondheid van jouw kat.
Friskies gemberkat
Friskies
De persoonlijkheid van jouw kat brengt iets heel speciaals in huis. Om hem te helpen gelukkig en gezond te blijven, is Friskies speciaal samengesteld met alle essentiële voedingsstoffen die hij nodig heeft, in een reeks recepten waar hij dol op is, zodat hij je elke dag kan blijven verrassen en plezieren!
PURINA PRO PLAN Katten
Pro Plan
Elke kat heeft andere voedingsbehoeften, en deze zullen op verschillende momenten in hun leven ook veranderen. De voeding in het PRO PLAN assortiment is vakkundig samengesteld om aan sommige van deze veranderende behoeften te voldoen. Door het toepassen van geavanceerde wetenschap, kan PRO PLAN wetenschappelijk bewezen voordelen bieden die het welzijn gedurende het hele leven helpen bevorderen. Van voeding die het immuunsysteem ondersteunt, tot voeding ter ondersteuning van scherpe zintuigen, gevoelige huid en spijsvertering.
Pro Plan Veterinary Diets tabby cat
Pro Plan Veterinary Diets
Het PRO PLAN Veterinary Diets assortiment is gecreëerd om dierenartsen te helpen bij het bieden van nutritionele ondersteuning voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij katten. Het assortiment klinische diëten en aanverwante producten stelt dierenartsen in staat de effectiviteit van het totale behandelingsprotocol te versterken met doelgerichte, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen formules.

Merken voor honden

Pro Plan Laboratorium geel
Pro Plan
Elke hond heeft andere voedingsbehoeften, en deze zullen op verschillende momenten in hun leven ook veranderen. De voeding in het PRO PLAN assortiment is vakkundig samengesteld om aan sommige van deze veranderende behoeften te voldoen. Door het toepassen van geavanceerde wetenschap, kan PRO PLAN wetenschappelijk bewezen voordelen bieden die het welzijn gedurende het hele leven helpen bevorderen. Van voeding die het immuunsysteem ondersteunt, tot voeding ter ondersteuning van scherpe zintuigen, gevoelige huid en spijsvertering.
Pro Plan Veterinary Diets hond
PRO PLAN Veterinary Diets
Het PRO PLAN Veterinary Diets assortiment is gecreëerd om dierenartsen te helpen bij het bieden van nutritionele ondersteuning voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij katten. Het assortiment klinische diëten en aanverwante producten stelt dierenartsen in staat de effectiviteit van het totale behandelingsprotocol te versterken met doelgerichte, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen formules.
Beneful hond
Beneful
Jouw hond zal dol zijn op het Beneful assortiment zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijd met een combinatie van knapperige en zachtere stukjes voor een perfecte mix van smaken en texturen.
Adventuros hond
Adventuros
Gemaakt voor honden met een natuurlijk gevoel voor avontuur, zitten de Purina Adventuros snacks vol met spannende smaken die gewoon wachten om losgelaten te worden!
Dog Chow hond
Dentalife
Deze kauwsnack met een unieke poreuze textuur en duidelijke ribbels die het tandvlees masseren, is ontworpen voor dagelijks gebruik. Het is wetenschappelijk bewezen dat het door een natuurlijke reinigende werking de vorming van tandsteen vermindert.
Friskies hond
Friskies
De persoonlijkheid van jouw hond brengt iets heel speciaals in huis. Om hem te helpen gelukkig en gezond te blijven, is Friskies speciaal samengesteld met alle essentiële voedingsstoffen die hij nodig heeft, in een reeks recepten waar hij dol op is, zodat hij je elke dag kan blijven verrassen en plezieren!
Twee honden zitten naast elkaar in een veld
Purina ONE
Onze vooraanstaande voedingsexperts werken al meer dan 85 jaar aan de innovatie van voeding voor huisdieren. Dankzij deze expertise worden de producten van Purina ONE bereid met smakelijke en hoogwaardige ingrediënten en voedingsstoffen om de gezondheid van uw hond vandaag en morgen te ondersteunen.