Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Twee honden zitten naast elkaar op een steen
PURINA ONE®​ Chien
Hoge voeding aangepast aan de specifieke behoeften van uw hond.

Onze expertise

Wij combineren deskundige kennis van voeding met jarenlange ervaring met innovatie op het gebied van de verzorging van huisdieren. Zo zijn wij erin geslaagd een breed gamma producten te ontwikkelen die afgestemd zijn op de behoeften van je hond. Ons assortiment van droge en natte voeding voorziet hem van complete en evenwichtige maaltijden, voor een zichtbare gezondheid, vandaag en morgen.

Helpt zijn darmmicrobioom in evenwicht te houden voor zijn dagelijkse gezondheid

De dierenartsen en voedingsdeskundigen van Purina hebben op basis van hoogwaardige ingrediënten nieuwe recepten ontwikkeld voor droge voeding van Purina ONE. Om bij te dragen tot een evenwichtig darmmicrobioom en zijn spijsvertering en immuunsysteem te ondersteunen. Kortom, om hem gezond te houden

Als zijn darmmicrobioom in evenwicht is, is zijn gezondheid in balans.

Het darmmicrobioom van een hond is een ecosysteem van biljoenen micro-organismen die in het darmstelsel leven. Met hoogwaardige ingrediënten zoals suikerbietenpulp in knapperige brokjes en malsere stukjes helpt elke verrukkelijke maaltijd het darmmicrobioom gezond te houden door de goede en slechte bacteriën in evenwicht te brengen. Voor de algemene gezondheid en het welzijn van je hond.

PURINA ONE® MINI/SMALL en PURINA ONE® MEDIUM/MAXI zijn ontwikkeld door onze PURINA® experts en bieden een hoge voedingswaarde, aangepast aan de behoeften van kleine, middelgrote en grote honden. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bieden een combinatie van smakelijke, malse hapklare brokjes en knapperige brokjes, samengesteld om aan de voedingsbehoeften van uw hond te voldoen. Probeer onze PURINA ONE® MINI/SMALL < 10kg & PURINA ONE® MEDIUM / MAXI > 10kg assortimenten en zie de zichtbare resultaten op het welzijn van je hond.
 

Je kleine hond heeft specifieke voedingsbehoeften. Ontwikkeld door onze PURINA® experts, biedt PURINA ONE® MINI/SMALL High Nutrition met smakelijke maaltijden in saus. Zo kun je je hond bij elke maaltijd verwennen met recepten die speciaal zijn samengesteld om aan zijn voedingsbehoeften te voldoen.
 

Ontdek hoe u vandaag nog kunt beginnen met een gemengd en uitgebalanceerd dieet.
Ontwikkeld door PURINA® dierenartsen en voedingsdeskundigen, bevatten Purina ONE® brokjes en verspakketten alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft. Purina ONE® brokjes geven een knapperige textuur waar uw hond dol op is en Purina ONE® Fresh Packets zorgen voor hydratatie zonder afbreuk te doen aan de smaak.

Kwaliteitsvolle ingrediënten die hem gezond houden.

Onze experts inzake huisdiervoeding en dierenartsen ontwikkelen al meer dan 85 jaar recepten die voorzien in de specifieke behoeften van je hond. De recepten van Purina ONE® zijn rijk aan hoogwaardige proteïnes, om het immuunsysteem te ondersteunen. Kwaliteitsvolle ingrediënten worden gecombineerd tot innovatieve en lekkere recepten die het welzijn van je hond te ondersteunen, vandaag en morgen.

Alle honden zijn anders en hun behoeften ook. Ontdek het volledige assortiment.

Honden zijn geweldige metgezellen, maar ze zijn allemaal verschillend, net als hun voedingsbehoeften. Daarom hebben we een breed scala aan voedingsmiddelen ontwikkeld die speciaal voor hen zijn ontwikkeld, op basis van hun grootte, leeftijd en speciale behoeften. Genieten van elke maaltijd, dag na dag

Mini range
Purina ONE
Assortiment Mini
Je kleine hond heeft specifieke voedingsbehoeften. Daarom hebben de Purina-experts Purina ONE® MINI/SMALL ontwikkeld. Het assortiment omvat droge en natte voeding voor verschillende levensfasen en levensstijlen, voor zichtbare gezondheid.
Maxi range
Purina ONE
Assortiment Medium/Maxi
Speciale formule die voorziet in de unieke behoeften van jouw hond. Het is bewezen dat de afgestemde voeding levenslang zorgt voor zichtbare gezondheid. Purina ONE® biedt voeding voor verschillende levensfasen en verschillende levensstijlen.

Probeer zelf de 3 Weken Challenge

Zij hebben Purina PURINA ONE®​ Chien geprobeerd

Waarom mensen van Purina ONE houden
De brokken zijn een succes. Zita eet ze heel graag. Haar ontlasting is veel steviger en ze laat minder scheetjes. 🙂 Haar eetlust is altijd zeer groot dus nu ook!
Hanke M.
september 2021
Waarom mensen van Purina ONE houden
Ik ondervind dat haar adem minder ruikt en hare pels blinkt precies meer dus ik vind dat het project heel geslaagd is tot hiertoe 🙂 ​
Frieda B.
december 2020
Waarom mensen van Purina ONE houden
Mijn Amerikaanse akita heeft nu mooi stoelgang. Geen last meer van platte stoelgang dat moeilijk uit te scheppen was in het gras. Met Purina heeft ze mooie worstjes.
Mimoun L.
december 2020
Waarom mensen van Purina ONE houden
Pax heeft zijn eerste week achter de rug en is verliefd op zijn eten, Pax is een heel moeilijke eter en hier smult hij echt van.
Patricia C.
mei 2019