Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina ONE hond
PURINA ONE®​ Chien

Gemengde Voeding

Door de combinatie van maaltijdzakjes en brokjes bied je een gemengde en evenwichtige voeding aan je hond. Zo kan je bijdragen tot een goede gezondheid!

Waarom is een gemengd dieet aanbevolen?

  • Brokjes ondersteunen de mondhygiëne van je hond. Dankzij hun textuur hebben ze een poetsende werking op de tanden en het tandvlees van je viervoeter.
  • Met Purina ONE® geniet je hond van een smakelijke mix van knapperige brokjes en malse hapjes. Bovendien zijn de Purina ONE®-brokjes ontworpen voor het kleine gebit van je hond.
  • Maaltijdzakjes hebben gewoonlijk een veel hoger watergehalte. Daarom zorgt het voor de hydratatie en daarmee een goede werking van de nieren.
  • Natvoer balanceert de calorie-inname van je hond. Het is rijker aan water, en bevat daarom minder calorieën. Bovendien zorgt het hoge vochtgehalte ervoor dat je hond gemakkelijker een vol gevoel krijgt.
  • Natvoer wordt over het algemeen beter opgenomen en verteerd. Een hond verteert natvoer in 3-4 uur, terwijl droogvoer tot wel 12 uur kan duren!
  • Ontwikkeld door PURINA® dierenartsen en voedingsdeskundigen, bevatten PURINA ONE® brokken en vershoudpakketten alle essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft.

Kies de juiste mix voor uw hond

Dagelijkse voeding Brokjes + Zakjes Brokjes + Zakjes*
Gewicht hond (kg) Brokjes (g per dag) Zakjes(in zakjes per dag)* zakjes van 85g
1 à 5 20 – 70 1 – 2
5 à 10 70 – 95 2 – 4

 

Voedingsadvies: Deze hoeveelheden zijn gemiddelden gebaseerd op matig actieve honden bij normale omgevingstemperaturen. De individuele behoeften variëren en de voeding moet worden aangepast om jouw hond op een slank, gezond lichaamsgewicht te houden. Vers, schoon drinkwater moet altijd beschikbaar zijn. Voldoende consumptie van water is een noodzakelijk onderdeel van gezonde, dagelijkse voeding. Raadpleeg regelmatig een dierenarts om de gezondheid van jouw hond te controleren. Introduceer PURINA ONE® DOG MINI/SMALL Adult geleidelijk gedurende 7 dagen.

 

Dagelijkse voeding Brokjes + Zakjes Brokjes + Zakjes*
Gewicht hond (kg) Brokjes (g per dag) Zakjes(in zakjes per dag)* zakjes van 85g
1 à 5 15 – 70 1 – 2
5 à 10 70 – 90 2 – 4

 

Voedingsadvies: Deze hoeveelheden zijn gemiddelden gebaseerd op matig actieve honden bij normale omgevingstemperaturen. De individuele behoeften variëren en de voeding moet worden aangepast om jouw hond op een slank, gezond lichaamsgewicht te houden. Vers, schoon drinkwater moet altijd beschikbaar zijn. Voldoende consumptie van water is een noodzakelijk onderdeel van gezonde, dagelijkse voeding. Raadpleeg regelmatig een dierenarts om de gezondheid van jouw hond te controleren. Introduceer PURINA ONE® DOG MINI/SMALL Sensitive zalm geleidelijk gedurende 7 dagen.

 

Purina ONE hond
PURINA ONE® HOND
De voordelen van gemengde voeding
Lees meer over gemengde voeding en de voordelen daarvan voor het welzijn van kleine honden.

Ontdek ons assortiment