Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Hond en kat bij baasje op schoot

Wie zijn we

Een rijker leven scheppen voor huisdieren en de mensen die van hen houden.

Wij zijn ervan overtuigd dat de band tussen mensen en huisdieren levens verrijkt.

Dat gevoel heeft door de jaren heen altijd deel uitgemaakt van onze activiteiten en komt echt tot leven in het merk PURINA®, dat William H. Danforth in 1904 gecreëerd heeft.

Die overtuiging staat nu centraal in alles wat we doen en de producten die we wereldwijd produceren.

Ontdek meer

Vrouw en hond op laptop
Ontdek meer
Ons verhaal, doel & mensen
Een rijker leven scheppen voor huisdieren en de mensen die van hen houden, is onze bestaansreden en hetgeen waarin we uitblinken!
Kat knuffel vrouw
Voeding
Onze voedingsfilosofie
Met ons wereldwijd 500-koppig team van PURINA® voedingsdeskundigen, wetenschappers, dierenartsen en dierengedragsdeskundigen, zijn we op een missie om de lat voor huisdiervoeding hoger te leggen.
Ingredienten
Voeding
Onze ingrediënten
Wij selecteren voor onze honden- en kattenvoeding alleen die ingrediënten die jouw huisdier helpen het best mogelijke leven te leiden.
Het Purina Instituut en innovatie
Onze wetenschap
Het Purina Institute & innovatie
Sinds zijn ontstaan is Purina een pionier op het gebied van voedingsinnovaties om honden en katten te helpen een langer, beter leven te leiden.
Liveclear-product
Aangeboden door
Pro Plan

Een belangrijke doorbraak in de beheersing van allergenen van katten

Wij vinden dat er niets tussen jou en je kat mag komen. Zelfs geen allergenen! Ontdek welk verschil ons gamma Pro Plan® LiveClear® kan maken in je routine om allergenen te beheersen – om jou en je kat dichter bij elkaar te brengen.

Man en hond rennen op het strand
Onze impact
Onze impact
Huisdieren meenemen naar het werk, werken aan een afvalvrije toekomst, ondersteunen van plaatselijke goede doelen, de uitreiking van onze jaarlijkse BetterwithPets-prijs ... wij zetten ons in om onze engagementen jegens huisdieren en hun gezinnen, gemeenschappen en de omgevingen waarin wij actief zijn, na te komen.
Jouw vragen zijn belangrijk

Wij hechten belang aan je vragen over onze producten, werkzaamheden en impact op de planeet, want wij zijn van mening dat transparantie consumenten in staat stelt om beter geïnformeerde keuzes te maken. 

Onze merken

We zijn de trotse fabrikant van de merken huisdiervoeding die bij de Belgen de grootste populariteit en het meeste vertrouwen genieten. Wij spannen ons continu in om de wetenschappelijke inzichten in de gezondheid en voeding van huisdieren te verbeteren. Houd je huisdier gelukkig, gezond en sterk met Purina. 

Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.