Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Onze wetenschap

Onze wetenschap

Een geschiedenis van innovaties door de jaren heen.

Purina richt zijn aandacht al bijna een eeuw op de wetenschap achter huisdierenvoeding en de grote invloed van voeding op de gezondheid van huisdieren. Dat heeft geleid tot doorbraken die nieuwe standaarden gezet hebben in de sector.

Hoewel het nooit gemakkelijker geweest is om informatie te vinden over huisdiervoeding, kan het vinden van betrouwbare informatie moeilijk zijn. Daarom lanceerde Purina in 2018 het Purina Institute – een mondiale spreekbuis die de wetenschap achter de voeding deelt met diergeneeskundige professionals en leidende wetenschappers, om te helpen huisdieren een beter en langer leven te geven.

Het Purina Institute deelt baanbrekend onderzoek van meer dan 500 Purina-wetenschappers en experts inzake huisdierverzorging, via een uitgebreid netwerk van acht O&O-faciliteiten verspreid over de hele wereld. Het O&O-team van Purina is ongeëvenaard in zijn omvang en omvat een brede waaier van specialisten, onder wie voedingsdeskundigen, dierenartsen, gedragsdeskundigen, immunologen, chemici, moleculair biologen, voedingswetenschappers, smakelijkheidsdeskundigen en specialisten in genomica en bio-informatica.

 

Dat ligt ons zeer na aan het hart. Ons werk zit er nooit op. Wij zullen nooit genoeg geleerd hebben en kunnen nooit genoeg weten. Wij zoeken constant manieren om het welzijn van huisdieren te verbeteren.

Dan Smith, ice President en Global Head of R&D. Nestlé Purina.

Het feit dat we deel uitmaken van Nestlé, 's werelds grootste voedingsconcern, biedt vele mogelijkheden om de verbanden tussen de gezondheid van huisdieren en mensen te onderzoeken. Door expertise te delen onder wetenschappelijke teams heeft het Purina Institute al belangrijke inzichten in thema's als probiotica en cognitieve achteruitgang in de praktijk kunnen omzetten.

Om meer te weten te komen over het baanbrekende werk van Purina en om de grote schat aan wetenschappelijke bronnen te verkennen die beschikbaar is via het Purina Institute, gaat u naar www.purinainstitute.com.

Ons wetenschappelijke erfgoed

Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.