Your Pet, Our Passion.
Hond en kat op schoot van de eigenaar

Advies voor de verzorging van je huisdier

Alles wat je moet weten over huisdieren vind je bij Purina! Of het nu om een puppy, een kitten of een ouder gezelschapsdier gaat, om gedragskwesties of gezondheidsproblemen, onze experts helpen huisdieren al meer dan 85 jaar een gezond, gelukkig leven te leiden en helpen je graag op de goede weg.

Expert in kattenverzorging

Als het gaat om het zorgen voor je kat, wil je dat je informatie afkomstig is van een expert.

Verdiep je in onze onderstaande artikelen om te zien wat Purina onder andere te vertellen heeft over de voeding, het gedrag, de ontwikkeling en de gezondheid van je kat.

Expert in hondenverzorging

Om goed te kunnen zorgen voor je hond, moet je begrijpen wat zijn noden zijn. Als je meer informatie wil over de voeding, het gedrag, de gezondheid of het trainen van honden, ga dan te rade bij de experts van Purina. Ons beste advies en tips vind je in de onderstaande artikelen.

Ontdek meer

Kat met erachter dierenarts
Purina expertise
Gezondheid en verzorging
Of je nu te maken krijgt met een verstoorde spijsvertering of een oorinfectie, een dracht of lastige parasieten, onze experts staan klaar om je te helpen.
Hond die op de loer ligt voor voedsel dat in een kom wordt gegeven
Purina expertise
Voeding
Of je nu wil weten wanneer het tijd is om over te schakelen van puppy/kitten- naar adultvoeding, of je afvraagt hoeveel maaltijden per dag je huisdier moet krijgen, wij hebben de antwoorden.
Kat en hond spelen met speelgoed
Purina expertise
Gedrag en training
Het gedrag van je huisdier kan soms grappig en ondoorgrondelijk lijken, maar soms kan er ook iets ernstigs aan de hand zijn. Lees onze artikelen om je huisdier beter te begrijpen.
Oude bruine labrador met hoofd in handen van de eigenaar
Purina expertise
Senior
Help je huisdier tot hoge leeftijd een zo goed mogelijk leven te leiden, met tips van onze experts over alles, van gezondheid tot voeding.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.