Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
5 beloftes
Friskies® Chien​

Ontdek het Friskies® Hond assortiment

Friskies®: voor een vitaliteit die je ziet!

Friskies® 5 Beloftes om jouw hond gezond en gelukkig te houden​

5 beloftes

 

Vanaf de dag dat je jouw hond mee naar huis bracht, ben je een verbintenis aangegaan. De belofte om voor hen te zorgen, ze goed te voeden en hen te helpen een gelukkig en gezond leven te leiden, vol vitaliteit en dagelijks geluk bij je thuis te brengen. Met tientallen jaren ervaring en expertise voedt Friskies al generaties lang blije en gezonde honden met zijn smakelijke en kwalitatieve voeder voor elke dag. Met die eer komt een grote verantwoordelijkheid. En net als jij, doen wij allemaal bij Friskies ons best om te doen wat we zeggen. Ontdek de Friskies® 5 Beloftes.

Droge voeding Friskies Hond
PURINA FRISKIES® HOND
Droge voeding
Ontdek FRISKIES® Hond, een smakelijke reeks producten die uw hond een 100% complete en evenwichtige voeding bieden.
Natte voeding Friskies Hond
PURINA FRISKIES® HOND
Natte voeding
Ontdek de FRISKIES maaltijdszakjes, ontwikkeld door de PURINA® experts, die uw hond alle voedingsstoffen geven die hij nodig heeft.

 

De 5 Beloftes van Friskies® hond

 

Voeding

Vanaf de eerste dag, en voor altijd, 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor een gelukkig en gezond leven, en dat terwijl het heerlijk smaakt.

Onze recepten bij Friskies® worden gemaakt met een mix van dierlijke en plantaardige eiwitten. Eiwitten zijn gemaakt van aminozuren en kunnen afkomstig zijn van zowel dierlijke als plantaardige bronnen. De meeste eiwitrijke ingrediënten bevatten niet alle aminozuren in de juiste verhouding en zijn inefficiënt als enige bron van eiwit. Het zorgvuldig combineren van verschillende eiwitbronnen kan leiden tot precies de juiste balans van aminozuren.​

Granen zijn een uitstekende bron van voedingsstoffen voor honden. Granen kunnen een gezonde huid en vacht, een gezond immuunsysteem en nog veel meer ondersteunen, en als ze goed verwerkt worden, zijn ze gemakkelijk verteerbaar voor honden.​

100% Voeding Friskies® hondenvoer
Kwaliteit

Onze experts voeren dagelijks honderden kwaliteitscontroles uit in elk stadium van de productie voor al onze recepten. De controles van het eindproduct zijn slechts een deel van de meer dan 1.400 controles die dagelijks tijdens het hele proces worden uitgevoerd. Wij voeren namelijk dagelijks meer dan 300 tests uit op alle grondstoffen en verpakkingsmaterialen die onze fabrieken binnenkomen.

Daarnaast voeren wij nog eens 1.100 controles uit tijdens het productieproces en de eindproducten. Zo kan je er zeker van zijn dat jij altijd dezelfde hoge kwaliteit voeding voor jouw huisdier krijgt.​

 

Kwaliteit Friskies® hondenvoer
Traceerbaarheid

Wij werken hard om ervoor te zorgen dat al onze recepten worden bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit die zorgvuldig zijn geselecteerd bij bekende en vertrouwde leveranciers. Onze leveranciers worden regelmatig geselecteerd en gecontroleerd, zodat wij er zeker van zijn dat zij voldoen aan onze voedsel- en verpakkingsveiligheidsvoorschriften en aan de criteria voor verantwoorde inkoop en kwaliteit.

Om ervoor te zorgen dat aan deze criteria wordt voldaan, controleren wij onze leveranciers regelmatig en vragen wij om diverse certificeringen, waaronder: HACCP-certificering (Hazard Analysis Critical Control Point) om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsrisico's die in het proces kunnen optreden, worden geïdentificeerd en onder controle zijn.

GFSI-certificering (Global Food Safety Initiative) om te garanderen dat de HACCP-certificering plaatsvindt volgens een GFSI-erkend voedselveiligheid managementsysteem.

SMETA-audit (Sedex Members Ethical Trade Audit) beoordeelt ethisch gedrag zoals arbeid, gezondheid, veiligheid, milieu en bedrijfsethiek, alsmede het toekomstinitiatief van de leverancier.​

Traceerbaarheid Friskies® hondenvoer
Expertise

Onze expertise in dierenvoeding is goed ingeburgerd. Daarom worden al onze recepten ontwikkeld door ons team van hooggekwalificeerde Purina voedingsdeskundigen. Ralston-Purina® opende haar faciliteit voor voedingsstudies in Gray Summit, Missouri in 1926. Ons bedrijf heeft meer dan 90 jaar ervaring en al onze recepten worden ontwikkeld door productspecialisten in samenwerking met verschillende experts in voeding en ingrediënten.

Maar dat is nog niet alles, we hebben ook deskundigen op het gebied van Verpakking, Regelgeving en Processen om ervoor te zorgen dat jij het beste aan jouw huisdier geeft.

Het belangrijkste is dat onze voedingsdeskundigen experts zijn in hun vakgebied om ervoor te zorgen dat jouw huisdieren de voeding krijgen die ze nodig hebben. Bij het samenstellen van nieuwe recepten worden dierenartsen betrokken, zodat jij er zeker van kunt zijn dat de gezondheid van jouw huisdier onze hoogste prioriteit heeft.

Expertise Friskies® hondennvoer
2025 streven

We werken hard om voor onze huisdieren te zorgen, maar we hebben ook de plicht om voor onze planeet te zorgen. In 2018 kondigde Nestlé de ambitie aan om tegen 2025 100% van zijn verpakkingen recyclebaar of herbruikbaar te maken.

Echter, zonder recyclebare oplossingen en stromen die op schaal zijn gebouwd, hebben we tijd nodig om hier naartoe te werken, aangezien ons product in heel Europa en daarbuiten wordt verkocht.

Wij zijn al begonnen met onze inspanningen waarbij een deel van onze verpakkingen recyclebaar zijn, maar wij weten dat wij nog veel meer moeten doen. We werken momenteel aan meer alternatieven, dus kijk op je Friskies-verpakking voor meer informatie over hoe je je het beste kunt ontdoen van onze verpakking in jouw land en wees geduldig terwijl wij blijven werken aan een duurzamer merk!

Friskies Hond Banner 2025 streven

Ontdek ons assortiment​

Sac de croquettes FRISKIES® ACTIVE Croquettes pour chien actif au Bœuf 4kg

FRISKIES® ACTIVE Hondenvoer met rund

Een zak hondenvoeding FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met kip en groenten

FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met kip en groenten

Een zak hondenvoeding FRISKIES® JUNIOR Hondenvoer met kip, melk en groenten

FRISKIES® JUNIOR Hondenvoer met kip, melk en groenten

Een zak hondenvoeding FRISKIES® BALANCE Hondenbrokjes met kip, rund en groenten 4kg

FRISKIES® BALANCE Hondenbrokjes met kip, rund en groenten

Verpakking FRISKIES® ADULT natte voeding voor honden met Kip en Wortel in saus

FRISKIES® ADULT natte voeding voor honden met Kip en Wortel in saus

Verpakking FRISKIES® ADULT natte voeding voor honden met Rund en Aardappel in saus

FRISKIES® ADULT natte voeding voor honden met Rund en Aardappel in saus

Een zak hondenvoeding FRISKIES® BALANCE Hondenbrokjes met kip, rund en groenten 4kg

FRISKIES® BALANCE Hondenbrokjes met kip, rund en groenten

Sac de croquettes FRISKIES® ACTIVE Croquettes pour chien actif au Bœuf 4kg

FRISKIES® ACTIVE Hondenvoer met rund

FRISKIES® SENIOR Croquettes pour chien senior au Poulet et Légumes

FRISKIES® SENIOR Hondenvoer met kip en groenten

Een zak hondenvoeding FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met rund 1,5 kg

FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met rund

Een zak hondenvoeding FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met rund 1,5 kg

FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met rund

Een zak hondenvoeding FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met kip en groenten

FRISKIES® MINI MENU kleine Hondenbrokjes met kip en groenten

Een zak hondenvoeding FRISKIES® JUNIOR Hondenvoer met kip, melk en groenten

FRISKIES® JUNIOR Hondenvoer met kip, melk en groenten

FRISKIES® SENIOR Croquettes pour chien senior au Poulet et Légumes

FRISKIES® SENIOR Hondenvoer met kip en groenten

Verpakking Friskies® Picnic Variety beloningssnoepjes voor je hond met rund, kip of lam

Friskies® Picnic Variety - Met rund, kip of lam

Emballage Friskies® Bon Bacon

Friskies® Bon Bacon

Verpakking Friskies® Filetti Rund

Friskies® Filetti Rund

Verpakking Friskies® Meatballs

Friskies® Meatballs

Ontdek onze Snacks

Beloon hem Friskies Hond
Aangeboden door Friskies
Friskies ® Snacks
Laat uw hond kennismaken met onze heerlijke Friskies snacks. Of het nu eiwitrijke hapjes zijn of onze smakkelijke koekjes, hij zal het verrukelijk vinden!
caahVUffoEctnsmkhENTG7tb0cZ1IuueThjY509ve84Ko #