Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PURINA PRO PLAN Chien
Pro Plan
Chaque produit de la gamme PRO PLAN permet de fournir 100% des nutriments essentiels dont votre chien a besoin.
pro plan chien
pro plan hond
Nouveau Packaging
Nieuw
PRO PLAN HEEFT EEN NIEUW UITERLIJK
Om de verpakking duidelijker te maken, verandert PRO PLAN van uiterlijk, zonder de smaak te veranderen: dezelfde kwaliteitsvoeding om aan de behoeften van alle honden te voldoen!

Gezonde voeding voor langdurig welzijn

Daarom kun je op PRO PLAN vertrouwen om je hond een voeding te geven die gebaseerd is op de modernste technologie en ondersteund wordt door meer dan 90 jaar bewezen resultaten.
Alle PRO PLAN producten zijn nauwkeurig samengesteld om te profiteren van ingrediënten van hoge kwaliteit, zorgen voor een effectieve opname van voedingsstoffen en ondersteunen je huisdier in elke levensfase - van versterking van het afweersysteem bij puppy’s tot de ontwikkeling van een goede niergezondheid bij oudere honden en natuurlijk levenslang welzijn.

Onze voedingsproducten bieden aanzienlijke gezondheidsvoordelen die het welzijn van je huisdier op lange termijn ondersteunen zonder afbreuk te doen aan de heerlijke smaak waar je hond van houdt.

PRO PLAN PUPPY
Alimentation
PRO PLAN voor puppy’s
Het PRO PLAN assortiment voor puppy’s is speciaal samengesteld door de dierenartsen en voedingsdeskundigen van PURINA om puppy’s de best mogelijke start in het leven te geven. Onze producten op basis van colostrum ondersteunen de natuurlijke afweer van puppy’s en helpt ze het hoofd te bieden aan de uitdagingen van het dagelijkse leven.
PURINA PRO PLAN Volwassen Honden
Voeding
PRO PLAN voor volwassen honden
Ons assortiment voor volwassen honden is ontwikkeld met ingrediënten van hoge kwaliteit en bevat essentiële voedingsstoffen. Ze helpen gezonde gewrichten te ondersteunen, een glanzende vacht van wortel tot punt te behouden en een goed gebit te bewaren: alles wat je hond nodig heeft voor zijn dagelijkse voeding.
PURINA PRO PLAN Senior Hond
Voeding
PRO PLAN voor senior honden
Naarmate honden ouder worden is het van belang om ze een voeding te geven die speciaal is samengesteld voor hun gouden jaren. Onze PRO PLAN Senior producten bevatten een exclusieve combinatie van voedingsstoffen. PRO PLAN helpt je hond zo levendig, alert en interactief mogelijk te blijven, en verbetert de mentale scherpte en het reactievermogen.

Ontdek ons assortiment:

Zij hebben Purina Pro Plan geprobeerd

C’est vous qui le dites !
Deze brokken van hoge kwaliteit zijn het beste voor mijn labrador. Ik raad het alle honden aan!!!
Réglyce
november 2021
C’est vous qui le dites ! 
We hebben gekozen voor PRO PLAN brokken op advies van onze fokker. We moeten zeggen dat onze Newfoundland van 20 maanden, Oslo, in Olympische vorm is! Zeer goede eetlust, geen vermoeidheid, glanzende vacht, onberispelijk gebit.
Florian
november 2021
C’est vous qui le dites ! 
Mijn hond houdt echt van deze brokjes en de staat van haar huid is veel verbeterd (ze had veel last van roos en dat is nu verdwenen).
Elise
december 2021
Meer houdt van minder calorieën
Aangeboden door
Pro Plan

ONZE RECEPTEN: MEER LIEFDE, MINDER CALORIEËN

Want met gezonde dagelijkse gewoonten, evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging kunnen we onze honden en katten in goede conditie houden. Zo kunnen jullie samen langer en in goede gezondheid van het leven genieten.

Ontdek PRO PLAN® Kat

PRO PLAN® heeft ook een ruim assortiment aan voeding voor alle behoeften en noden van katten en kittens. 

De kracht van de wetenschap benutten

Als baasje ben jij de belangrijkste factor voor het welzijn van je hond en wij zijn er om je daarbij te helpen. Daarom spitsen wij ons onderzoek toe op de voeding en verzorging van huisdieren en willen wij al onze inzichten met jou delen.

PROP PLAN Veterinary Diets voor hond

PRO PLAN Veterinary Diets helpt dierenartsen om nutritionele ondersteuning te bieden voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij honden. Dankzij de doelgerichte formules van de dieetvoeding kunnen dierenartsen de effectiviteit van algemene behandelprotocollen verbeteren. De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen.

Vennootschap Pro Plan & SRSH

De Koninklijke Maatschappij St-Hubertus (KMSH), opgericht in 1882, is de Belgische referentie in het fokken van honden en PURINA PRO PLAN is sinds 2018 hun trotse partner.​

We delen veel van dezelfde opvattingen over de rol die onze honden metgezellen spelen in onze samenleving, inclusief het belang van verantwoord fokken van honden.​

Als onderdeel van dit partnerschap ondersteunen KMSH en PURINA de eigenaar en fokkers van Belgische honden door de belangrijke rol te benadrukken die voeding speelt in alle levensfasen van een hond.​ ​

Pro Plan Logo