Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Cat food

Trots op onze merken

Stralende ogen, een glanzende vacht en een speelse persoonlijkheid zijn kenmerken van een gezond huisdier, en het begint allemaal met een goede voeding. Daarom spannen wij ons continu in om de wetenschappelijke inzichten in de gezondheid en voeding van huisdieren te verbeteren. Houd je huisdier gelukkig, gezond en sterk met Purina.

Merken voor katten

Felix cat food mobile
Felix
Om te voldoen aan de behoeften van onze ondeugende rakkers, hebben we een onweerstaanbaar assortiment Felix-producten samengesteld. Smakelijke maaltijden die eruit zien alsof je ze zelf bereid hebt, met sensationele combinaties van texturen en smaken om de zintuigen van jouw kat te prikkelen: smakelijke gelei, sauzen en zelfs soepen! Het is dan ook niet verwonderlijk dat slimme katten Felix krijgen.
Gourmet witte kat
Gourmet
Het Gourmet assortiment is gemaakt volgens de hoogste normen van smaak en genot om katten met een wens voor de fijnere dingen in het leven aan te spreken. Ontwikkeld om een grote verscheidenheid aan smaken en texturen te bieden in zes assortimenten - Gold, Perle, Mon Petit, A La Carte, Revelations en Nature's Creations - allemaal bereid in handige porties.
Purina One grijze kat
Purina One
Speciaal ontwikkeld om aan de complete voedingsbehoeften van katten te voldoen, is Purina One verkrijgbaar voor elke levensfase en voor elke levensstijl. Doordat de voeding van Purina ONE zo geavanceerd is en aangepast naar de behoefte van elke kat, zou je in slechts 3 weken een zichtbaar verschil kunnen zien in de gezondheid van jouw kat.
Friskies chat roux
Friskies
De persoonlijkheid van jouw kat brengt iets heel speciaals in huis. Om hem te helpen gelukkig en gezond te blijven, is Friskies speciaal samengesteld met alle essentiële voedingsstoffen die hij nodig heeft, in een reeks recepten waar hij dol op is, zodat hij je elke dag kan blijven verrassen en plezieren!
PURINA PRO PLAN Katten
Pro Plan
Elke kat heeft andere voedingsbehoeften, en deze zullen op verschillende momenten in hun leven ook veranderen. De voeding in het PRO PLAN assortiment is vakkundig samengesteld om aan sommige van deze veranderende behoeften te voldoen. Door het toepassen van geavanceerde wetenschap, kan PRO PLAN wetenschappelijk bewezen voordelen bieden die het welzijn gedurende het hele leven helpen bevorderen. Van voeding die het immuunsysteem ondersteunt, tot voeding ter ondersteuning van scherpe zintuigen, gevoelige huid en spijsvertering.
Pro Plan Veterinary Diets tabby cat
Pro Plan Veterinary Diets
Het PRO PLAN Veterinary Diets assortiment is gecreëerd om dierenartsen te helpen bij het bieden van nutritionele ondersteuning voor specifieke gezondheidsaandoeningen bij katten. Het assortiment klinische diëten en aanverwante producten stelt dierenartsen in staat de effectiviteit van het totale behandelingsprotocol te versterken met doelgerichte, wetenschappelijk onderbouwde en bewezen formules.
Dentalife tabby kat
Dentalife Cat
De heerlijke kauwsnacks van Dentalife kan je dagelijks aan je kat geven, om op een gemakkelijke en effectieve manier zijn tanden te reinigen. Met hun wetenschappelijk ontworpen knapperige en poreuze textuur kunnen de snacks alle tanden bereiken. Begin met jouw kat aan een dagelijkse gebitsverzorging met Dentalife Kat - de snack die reinigt!