Your Pet, Our Passion.
Man en hond rennen op het strand

Onze impact

Wij zetten ons in voor een gezonder en gelukkiger leven voor mensen en hun huisdieren, voor de ontwikkeling van welvarende gemeenschappen en het beheer van hulpbronnen voor de toekomst. 

Infographie de paysage

Wij hebben een impact op

Mensen, gezinnen en huisdieren

Iedere huisdiereigenaar wil dat zijn huisdier een lang, gezond en gelukkig leven voor de boeg heeft. Als toonaangevende onderneming op het gebied van huisdieren willen we de lat voor huisdiervoeding, gezondheid en welzijn continu hoger leggen.

Gemeenschappen

Omdat we geloven dat de band tussen huisdier en mens vele voordelen biedt, komen we elke dag op voor de rol van huisdieren in de samenleving en werken we aan tastbare oplossingen om het leven van huisdieren en de mensen die van hen houden, te verrijken.

De planeet

In samenwerking met onze partners en belanghebbenden maken we werk van het duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen en het reduceren van de milieu-impact van onze activiteit tot nul.

Ontdek meer

Vrouw met kat
Onze impact
Onze beloften
Wij zetten ons in om de levens van huisdieren en de mensen die van hen houden, te verbeteren. Daarom hebben we ons ertoe verbonden 6 doelstellingen te bereiken.
Rode kat bij de dierenarts
Onze impact
Goede doelen waarmee wij samenwerken
We zijn er trots op vooraanstaande goede doelen te steunen die onze waarden delen. Dat gaat van organisaties die zich inzetten voor het welzijn van huisdieren, tot organisaties die hulp­ en therapiedieren promoten.
Vrouw met beagle die aan laptop werkt
Onze impact
Huisdieren op het werk
We willen helpen om huisdiervriendelijke werkplekken mogelijk te maken voor iedereen.
Beter met huisdierenkamer vrouw zittend met hond
Onze impact
Better with Pets prijs
Voor de BetterwithPets prijs wordt in heel Europa gezocht naar sociale innovatoren die zich inzetten op het versterken van de band tussen mens en huisdier voor de gezondheid en het welzijn van maatschappij.
Purina onderneemt actie hier en daar
Onze impact
Purina Geeft Om Voeding. En Om De Planeet.
Bij Purina zetten we ons in om dierenvoeding van hoge kwaliteit te leveren en tegelijkertijd onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties.
Duurzaamheid

We werken aan een afvalvrije toekomst en hebben ons er werelwijd toe verbonden 100% van onze verpakking herbruikbaar of recycleerbaar te maken tegen 2025. 

Over Purina

Hond en kat op schoot van de eigenaar
Over Purina
Over ons
Wij zijn ervan overtuigd dat de band tussen mens en huisdier levens verrijkt. Die overtuiging staat centraal in alles wat we doen en de producten die we wereldwijd produceren.
Femme et chien à l'ordinateur portable
Over Purina
Jouw vragen zijn belangrijk
Wij hechten belang aan je vragen over onze producten, werkzaamheden en impact op de planeet, want wij zijn van mening dat transparantie consumenten in staat stelt om beter geïnformeerde keuzes te maken.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.