Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina ONE hond

WAAROM KIEZEN VOOR GEMENGDE VOEDING

PURINA ONE® MINI recepten zijn zorgvuldig ontwikkeld door onze Purina® experts om te voldoen aan de specifieke behoeften van honden van kleine rassen.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN PURINA ONE®-GEMIXTE VOEDING

Ben je altijd al iets meer voor hondenbrokken geweest? Of eerder voor maaltijdzakjes? Beiden hebben heel wat voordelen, dus waarom zou je jezelf beperken?
In dit artikel leggen we je alles uit over gemengde voeding en de voordelen ervan voor kleine honden. 🤓

WAT IS GEMIXTE VOEDING?

Een gemixt dieet aanbieden betekent dat je je hond 2 soorten voeding geeft: zowel droog- als natvoer.

Hoe doe je het?

  • Ofwel geef je je hond een maaltijd die voor één helft bestaat uit droogvoer, en voor de andere helft uit natvoer.
  • Ofwel kies je ervoor om af te wisselen en de ene maaltijd brokjes te geven, terwijl je de volgende maaltijd natvoer geeft.

Tips

  • Zorg ervoor dat je de gewoonten van je hond niet voortdurend verandert. Het is belangrijk consequent te zijn met het dieet eenmaal je de juiste formule voor jouw hond hebt gevonden.
  • Zorg ervoor dat je voor beide soorten voeding hetzelfde merk gebruikt. Voor onze campagne: Purina ONE®-brokjes met Purina ONE®-maaltijdzakjes.
  • Zorg ervoor dat je de hoeveelheid voeding aanpast aan de energiebehoefte van je hond. Raadpleeg regelmatig je dierenarts om de gezondheid van je hond te controleren.

 

DE VOORDELEN VAN BROKJES

 

1.ALLE VOEDINGSSTOFFEN DIE JE HOND NODIG HEEFT

Een groot voordeel van brokjes is dat ze vol voedingsstoffen zitten voor het welzijn van je hond.

Bij Purina ONE® zijn de brokjes speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van je hond te voldoen:

  • Ze bevatten meer dan 70% dierlijke eiwitten om de groei en ontwikkeling te ondersteunen.
  • Ze zijn rijk aan hoogwaardige omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en zijdezachte vacht.
  • Ze zijn rijk aan vitaminen en antioxidanten voor een sterke natuurlijke afweer.

Alles wat je nodig hebt om je hond in topconditie te houden! 💪

2.EEN ONBERISPELIJKE MONDHYGIËNE

Brokjes ondersteunen de mondhygiëne van je hond. Dankzij hun textuur hebben ze een poetsende werking op de tanden en het tandvlees van je viervoeter.

Bij Purina ONE® ondersteunen brokjes de gezondheid van het gebit niet alleen met hun textuur maar ook met essentiële voedingsstoffen. 🦷

3.EEN TEXTUUR OM DOL OP TE ZIJN

En het allerbeste hieraan? Honden houden van de knapperigheid van brokken!

Met Purina ONE® geniet je hond van een smakelijke mix van knapperige brokjes en malse hapjes. Bovendien zijn de Purina ONE®-brokjes ontworpen voor het kleine gebit van je hond.

 

DE VOORDELEN VAN NATVOER

 

1.STEEDS GOED GEHYDRATEERD

Maaltijdzakjes hebben gewoonlijk een veel hoger watergehalte. Daarom zorgt het voor de hydratatie en daarmee een goede werking van de nieren.

Bij Purina ONE® bestaan de maaltijdzakjes voor meer dan 75% uit vocht. 💧

2.EEN GEZONDE SPIJSVERTERING!

Natvoer wordt over het algemeen beter opgenomen en verteerd. Een hond verteert natvoer in 3-4 uur, terwijl droogvoer tot wel 12 uur kan duren!

Bij Purina ONE® zijn de maaltijdzakjes gemaakt met zeer goed verteerbare ingrediënten. Daarnaast bevatten ze ook een prebioticum om de spijsvertering van je hond te bevorderen.

3.EEN GEZONDER LICHAAMSGEWICHT

Natvoer balanceert de calorie-inname van je hond. Het is rijker aan water, en bevat daarom minder calorieën. Bovendien zorgt het hoge vochtgehalte ervoor dat je hond gemakkelijker een vol gevoel krijgt.

Bij Purina ONE® bevatten de maaltijdzakjes minder koolhydraten. Je geeft je hond lekkere maaltijden terwijl je zijn/haar gewicht in de gaten houdt.

4. VERRUKKELIJKE SMAKEN

Natvoer is bijzonder aantrekkelijk voor honden vanwege de geur en de kauwbare consistentie.

Wist je dat? Honden hebben een veel beter reukvermogen dan mensen. Anderzijds hebben ze minder smaakpapillen. De reukzin van je hond is dus de belangrijkste manier waarop hij/zij zijn voeding waardeert! 👃

Bij Purina ONE® bevatten de maaltijdzakjes kleine plakjes voeding die het juiste formaat hebben voor het gebit van je viervoeter!

 

ALLE VOORDELEN ZONDER TOEGEVINGEN!

 

Zoals je vast al hebt opgemerkt, hebben zowel brokjes als maaltijdzakjes heel wat voordelen. Met een gemixt dieet bied je je hond het beste van beide soorten voeding ten gunste van zijn/haar welzijn en gezondheid. Bovendien geef je je viervoeter het plezier dat hij/zij verdient door de smaken en texturen te variëren!

Zo, nu weet je alles wat er te weten valt over gemixte voeding. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is zelf de voordelen van Purina ONE®-voeding ervaren.