Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Purina One Mini Desk
PURINA ONE®​ Chien
Zichtbare gezondheidsresultaten met ons PURINA ONE® Mini-assortiment

Zichtbare gezondheidseffecten met onze PURINA ONE® Mini Range

Geef uw hond lekkere maaltijden afgestemd op zijn voedingsbehoeften met PURINA ONE® MINI < 10kg: een hoogwaardig dieet dat de natuurlijke afweer van uw kleine hond ondersteunt.

Gemaakt met vlees of vis als eerste ingrediënt, voor uitzonderlijke smaak en voedingskwaliteit.

Purina One Mini Dog
La gamme Dry Mini : Donnez à votre chien de petite taille ce dont il a besoin
Je kleine hond heeft specifieke voedingsbehoeften. Onze lekkere maaltijden zijn afgestemd op die behoeften. Hoogwaardige ingrediënten en proteïnes dragen bij tot de balans van zijn darmmicrobioom. Ze ondersteunen zijn spijsvertering en immuunsysteem, voor zijn algemeen welzijn.
Purina One Mini
Het Wet Mini-assortiment: smaak en voordelen in elke maaltijd
Gemakkelijk verteerbare hoogwaardige maaltijden in saus, op maat van zijn kleine mondje. Verschillende lekkere recepten met zachte stukjes en groenten, zodat je kleine vriend van afwisseling kan genieten.
Purina One Mini
65-70% van het totale eiwit is van dierlijke oorsprong
Je kleine hond heeft specifieke voedingsbehoeften. Daarom hebben onze PURINA®-experts Purina ONE® MINI < 10 kg ontwikkeld. Hoge voedingswaarde afgestemd op zijn behoeften. Ontdek de lekkere mix van knapperige brokjes en zachte stukjes, speciaal ontwikkeld voor zijn kleine kaken. De producten van PURINA ONE® zijn rijk aan hoogwaardige proteïnes en 65-70 % van alle eiwitten in de brokjes is van dierlijke oorsprong.

Probeer zelf de 3 Weken Challenge