#Wearebetterwithpets

Volgens Purina is de wereld beter met huisdieren om allerlei redenen. Huisdieren bieden ons niet alleen vriendschap en gezelschap, maar ze bezorgen ons ook mentale en fysieke rust en beschermen ons.

Daarom werken we samen met mensen en bedrijven om de wereld een betere plek voor huisdieren te maken.

Ontdek hoe we aan een betere toekomst voor huisdieren werken en deel uw eigen engagement, groot of klein, via de hashtag #wearebetterwithpets.

Overtuigd van het feit dat huisdieren en mensen samen gelukkiger zijn, hebben wij besloten deze overtuiging om te zetten in daden. Huisdieren zijn vandaag de dag niet toegelaten in de belgische ziekenhuizen. Nochtans zijn ze een reële steun voor hun baasje en kunnen ze de genezing ook bevorderen. Tegen oktober 2016 zal het ziekenhuis UZ Jette een plek voorzien om patiënten en hun huisdieren samen te brengen, de Villa Samson. Overtuigd van dit project heeft Purina beslist om hoofdsponsor van de Villa Samson te worden. Meer nog dan onze financiële hulp, belooft Purina de mensen van dit project op de hoogte te brengen en andere dierenliefhebbers te overtuigen om samen dit project te realiseren. In 2015 werden al meerdere campagnes georganiseerd om dit project bekend te maken bij het grote publiek, en dit zullen we uiteraard ook in 2016 doen. Laten we samen de Villa Samson werkelijkheid worden.

Als u vindt dat huisdieren ons leven verrijken, steun dan het doel om de wereld een betere plek voor huisdieren te maken.
Movement Still

Deel uw beloftes met ons

Doe mee