Your Pet, Our Passion.
Kat zittend op de Bank

Alles over katten

Vind de beste voeding voor jouw kat, lees het advies van onze deskundigen of ontdek welke kat het beste bij jou past dankzij onze kattenraswijzer. Op welk deel van je weg je je ook bevindt, wij helpen je graag met al je vragen!

Kat met voerbakken
Voeding
Onze producten voor katten
Als je op zoek bent naar de juiste voeding voor je spinnende vriend, vind je bij ons zeker wat je zoekt. Wij hebben iets voor iedereen: droge en natte voeding, voor kittens, volwassen en oude katten, complete voeding en speciale diëten. Bekijk ons assortiment, om de perfecte voeding voor jouw kat te vinden.
Rosse kat op de schouder van de eigenaar
Purina expertise
Expert in kattenverzorging
Als het gaat om het zorgen voor je kat, wil je dat je informatie afkomstig is van een expert. Duik in onze onderstaande artikelen om te zien wat Purina te vertellen heeft over de voeding, het gedrag, de ontwikkeling, de gezondheid enz. van je kat.
Welk ras past bij mij?

Een plompe goedzak of een kleine spring-in-'t-veld? Kort- of langharig? Een binnenhuiskat of een avontuurlijke buitentijger? Met tientallen rassen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn te weten welk ras perfect bij je past. Laat de experts van Purina je helpen de kat te vinden die het best aansluit bij je levensstijl.

Liveclear-product
Aangeboden door
Pro Plan

Maak kennis met PRO PLAN LIVECLEAR

De eerste en enige allergeenreducerende kattenvoeding ter wereld.
Een veilige en katvriendelijke optie om de allergenen te verminderen en toch katten in huis te houden en te knuffelen.

Ontdek meer

Kat op schoot van de eigenaar
Purina expertise
Een kat vinden
Als je op zoek bent naar gezinsuitbreiding maar niet weet waar je moet beginnen, biedt Purina je antwoorden.
Twee katten eten
Voeding
Of je nu wil weten wanneer het tijd is om over te schakelen van kitten- naar adultvoeding, of je afvraagt hoeveel maaltijden per dag je kat moet krijgen, wij hebben de antwoorden.
Oudere hond in handen van de eigenaar
Purina expertise
Senior
Help je kat tot op hoge leeftijd een zo goed mogelijk leven te leiden, met tips van onze experts over alles, van gezondheid tot voeding.
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.