Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN Veterinary Diets

Voeding voor katten met urinewegaandoeningen

Soms hebben katten wat extra ondersteuning nodig om hun urinewegen in topconditie te houden. Daarom hebben wij een voedingsassortiment dat katten met urinewegaandoeningen de ondersteuning biedt die ze nodig hebben.
PURINA Voeding voor katten met urinewegaandoeningen
Filter
Filters:

Een kat die een urinewegaandoening heeft, bijvoorbeeld een infectie of nierstenen, kan daar veel last van ondervinden. Gelukkig kunnen deze problemen beheerst worden met onze hoogwaardige dieetvoeding die speciaal ontwikkeld is om struvietstenen te helpen oplossen en het risico dat er zich nieuwe stenen vormen, te verminderen. Onze voeding voor katten met urinewegaandoeningen maakt deel uit van ons assortiment PRO PLAN Veterinary Diets. Ze helpt de vorming van struviet en calciumoxalaat te voorkomen. Het assortiment omvat een verscheidenheid aan smaken. Er zal dus zeker iets bij zijn waar je kat van zal smullen, hoe kieskeurig hij ook is!

Bekijk ons volledige aanbod PRO PLAN Veterinary Diets en ontdek dieetvoedingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw dier, ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen.