Your Pet, Our Passion.
PRO PLAN Veterinary Diets

Hypoallergene kattenvoeding

Voedselallergieën bij katten zijn niet ongewoon. Daarom hebben wij een assortiment hypoallergene voeding ontwikkeld voor katten met allergieën en intoleranties.
PURINA Hypoallergene kattenvoeding
Filter
Filters:

Voedselallergieën behoren tot de meest voorkomende allergieën bij katten. Daarom hebben wij ons assortiment hypoallergene kattenvoeding ontwikkeld, om allergische en intolerante huisdieren een hoogwaardige voeding te bieden, vrij van de ingrediënten die gewoonlijk allergische reacties veroorzaken. De hypoallergene kattenvoedingen in ons assortiment maken deel uit van PRO PLAN Veterinary Diets. Ze worden gemaakt met afgebroken eiwitten die te klein zijn om een allergische reactie te veroorzaken. Bovendien is onze hypoallergene kattenvoeding ontwikkeld door experts. Welke voeding je ook kiest uit ons assortiment, je kunt er zeker van zijn dat ze alle ingrediënten bevat die je kat nodig heeft om goed te gedijen.

Bekijk ons volledige aanbod PRO PLAN Veterinary Diets en ontdek dieetvoedingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw dier, ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen.