Your Pet, Our Passion.
Golden retriever en terriër

Alles over honden

Vind de beste voeding voor jouw hond, lees het advies van onze deskundigen of ontdek welke hond het beste bij jou past dankzij onze hondenraswijzer. Op welk deel van je weg je je ook bevindt, wij helpen je met al je vragen!

Hond zit voor voerbakken
Voeding
Onze producten voor honden
Als je op zoek bent naar de juiste voeding voor je trouwe viervoeter, vind je bij ons zeker wat je zoekt. Wij hebben iets voor iedereen: droge en natte voeding, voor pups, volwassen en oude honden, complete voeding en speciale diëten. Bekijk ons assortiment, om de perfecte voeding voor jouw hond te vinden.
Hond geeft high five aan een persoon
Purina expertise
Expert in hondenverzorging
Om goed te kunnen zorgen voor je hond, moet je begrijpen wat zijn noden zijn. Als je meer informatie wil over de voeding, het gedrag, de gezondheid of het trainen van honden, ga dan te rade bij de experts van Purina. Ons beste advies en tips vind je in de onderstaande artikelen.
Welk ras past bij mij?

Een schoothondje of een energiebom? Kort- of langharig? Bankligger of buitenavonturier? Met tientallen rassen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn te weten welk ras perfect bij je past. Laat de experts van Purina je helpen de pup te vinden die het best aansluit bij je levensstijl.

Ontdek meer

Hond gaat aan de lijn
Purina expertise
Een hond vinden
Als je op zoek bent naar gezinsuitbreiding maar niet weet waar je moet beginnen, biedt Purina je antwoorden.​
Hond zit voor voerbakken
Purina expertise
Voeding
Of je nu wil weten wanneer het tijd is om over te schakelen van puppy- naar adultvoeding, of je afvraagt hoeveel maaltijden per dag je huisdier moet krijgen, wij hebben de antwoorden.
Oudere hond in handen van de eigenaar
Purina expertise
Senior
Help je hond tot op hoge leeftijd een zo goed mogelijk leven te leiden, met tips van onze experts over alles, van gezondheid tot voeding.​
Chien et chat regardant vers le haut

Stuur ons een bericht

We zijn er om al je vragen te beantwoorden - groot, klein, serieus of luchtig! Stuur ons gerust een bericht of bel ons tussen 9u en 17u van maandag tot en met vrijdag.