OVERTUIG JE WERKGEVER

Het verwelkomen van honden op de werkplek kan helpen om enkele prangende vragen waar werkgevers vandaag de dag mee worstelen op te lossen.

Hoe kunnen wij stress verminderen en de samenwerking versterken? Hoe kunnen wij de werkcultuur veranderen en talent slimmer aantrekken en behouden? Heel veel ondernemingen zoeken momenteel naar antwoorden op deze en andere vragen. De zakelijke voordelen van Pets at Work kunnen hierbij helpen.

Natuurlijk zijn er tal van praktische kwesties om even bij stil te staan. Onze Pets at Work-presentatie zal je meer redenen geven om je werkgever te overtuigen om het programma op te zetten en je helpen om mogelijke hindernissen te overwinnen.

Vraag de presentatie aan >

onboard

IN GANG ZETTEN VAN EEN
PETS AT WORK-PROGRAMMA

Zie je een programma bij jou op het werk wel zitten, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken? Dan raden wij aan met de volgende stappen te beginnen.

3 Key things to check

3 belangrijke zaken om na te gaan

 1. Ga na wie de eigenaar en beheerder van het gebouw is

  Het is namelijk belangrijk om te weten of honden bij jou op de werkplek wel zijn toegestaan. Ga dit daarom eerst bij je baas of huisbaas – of beiden – na.

 2. Overtuig je leidinggevenden

  De Pets at Work toolkit staat boordevol feiten, onderzoek en een kant-en-klare pitch om je te helpen je baas net zo enthousiast te maken over huisdieren op de werkplek als jijzelf.

 3. Wijs een ambassadeur of een projectteam aan

  Als jij of een klein team aangeeft bereid te zijn de kar te trekken om Pets at Work in te voeren, zullen leidinggevenden eerder geneigd zijn zich achter het plan te scharen en zal het programma soepeler verlopen.

Voor het comfort van de huisdieren

Hondenmand
Hondenmand
Speeltjes en snoep
Speeltjes en snoep
Lijn
Lijn
Poepzakjes
Poepzakjes
Slipvaste waterbak
Slipvaste waterbak
Voeding
Voeding

Verantwoord huisdierbezit

De kern van elk Pets at Work-programma is dierenwelzijn. Blijven huisdieren bij jou op de werkplek gezond en worden ze er blij van? Is er bijvoorbeeld een buitenruimte waar ze hun behoefte kunnen doen? Onze toolkit bevat een lijst met zaken waar bedrijven en baasjes over na moeten denken alvorens zij huisdieren toelaten op de werkplek.

 • De behoefte aan een geschikte omgeving
 • De behoefte aan geschikte voeding
 • De behoefte om normaal gedrag te vertonen
 • De behoefte aan beschutting en privacy
 • De behoefte aan bescherming tegen pijn, lijden, letsel en ziekte