Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Terrier zat op de schoot van de vrouw terwijl ze op de laptop werkt

Voor werkgevers

Wil je een Pets at Work programma opzetten in je bedrijf?

Ontdek alle zakelijke voordelen van een Pets at Work-programma en maak kennis met de zes stappen om dit op jouw werkplek te realiseren.

ZES STAPPEN

Zet je eigen Pets at Work-programma op met behulp van de volgende zes stappen, hoe formeel of informeel je beleid en hoe groot of klein je werkplek ook is.

VOORDELEN VAN PETS AT WORK VOOR WERKGEVERS

Wij zijn er volledig van overtuigd dat huisdieren en mensen elkaar aanvullen – ook onderzoek wijst dit uit. Toen wij ruim 1000 bedrijven benaderden als onderdeel van een benchmarkstudie, bleek eens te meer hoeveel profijt bedrijven hebben van huisdieren.

Enkele belangrijke zakelijke voordelen die uit ons onderzoek naar voren komen, zijn:

Animaux au travail infographie

WAAROM NIET EEN DAGJE PROEFDRAAIEN?

Het promoten en uitvoeren van je eigen Doggy Day Trial is een geweldige manier om je medewerkers te laten wennen aan het idee van honden op de werkplek. En als ze het eenmaal in actie hebben gezien, zal het makkelijker zijn om hen mee te krijgen voor iets groters.

Doggy Day Trial-plan

Zodra de beslissing is genomen om een Doggy Day Trial uit te voeren, moet je een datum kiezen (vrijdag is vaak een goede keuze), het idee promoten en je medewerkers wijzen op verantwoordelijk huisdierenbezit. Je zult ook enkele duidelijke regels moeten afspreken die iedereen moet volgen.

 

Volgende stappen

Als een Doggy Day Trial succesvol blijkt te zijn en je overweegt om je eigen Pets at Work-programma op te zetten, denk er dan aan dat je ons kunt contacteren voor meer informatie en hulp.

 

 

Beagle aan een bureau met Bonio-dozen
Pets at work
GEÏNTERESSEERD OM PETS AT WORK OP TE ZETTEN OP JE WERK?
We willen onze expertise in het verwelkomen van huisdieren in onze kantoren aanwenden om andere bedrijven in staat te stellen hetzelfde te doen. Geïnteresseerd in het huisdiervriendelijk maken van je werkplek? Contacteer ons en wij helpen je!