Onze laatste nieuwigheden

Onze laatste nieuwigheden


​​Felix® Malse Reepjes Seinor

FELIX Malse Reepjes Seinor is een assortiment van heerlijke maaltijden speciaal bereid met amlse stukjes in een heerlijke gelei die er zo lekker uitzien en zo lekker ruiken, net alsof je ze zelf hebt klaargemaakt. Speciaal gemaakt voor katten van 7 jaar en ouder.

Felix® Sensations® Crunchy Crumbles

FELIX Sensations® Crunchy Crumbles is een assortiment heerlijke maaltijden van malse stukjes met vlees of vis in gelei en een knapperige verrassing voor een extra knapperige ervaring. Je kat zal dol zijn op de fascinerende combinatie van smaken en texturen.

Felix® Twists

Geef een draai aan verwennen met de FELIX® Twists! Een verdraaid lekkere snack met dubbele smaak, speciaal ontwikkeld voor jouw speelse kat. Kies uit de onweerstaanbare mogelijkheden hieronder of gebruik onze productwijzer.

Delibakie® Biscotti

Aanvullend diervoeder voor volwassen honden. DELIBAKIE Biscotti zijn ovengebakken hondensnacks met kip- en baconsmaak. Gemakkelijk af te breken in kleine onweerstaanbare stukjes. Wanneer het uit de oven komt, komt het rechtstreeks uit het hart.

Friskies® Funtastix®

Aanvullend diervoeder voor volwassen honden. Heerlijke gedraaide snacks met bacon- en kaassmaak. Ze bevatten voedzame ingrediënten. FRISKIES Funtastix kan op elk moment van de dag worden gegeven als verwennerij of beloning. De snacks kunnen in z’n geheel worden gegeven of in gebroken hapklare stukjes.

Friskies® Bon Bacon

FRISKIES Bon Bacon is een smakelijke verwensnack met baconsmaak die je hond heerlijk zal vinden. FRISKIES Bon Bacon is ideal voor elk moment van de dag als verwennerij of beloning.

Gourmet® Gold Hartige Torentjes

GOURMET Gold heeft Hartige Torentjes ontwikkeld, een heerlijke nieuwe reeks gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en gepresenteerd als torentje, voor een heerlijke eetervaring waar uw kat zeker van zal genieten. GOURMET Gold Hartige Torentjes bevat fijne stukjes met rund, kip, zalm of tonijn, zorgvuldig gegarneerd met een vleugje saus

Nieuw assortiment Purina® Cat Chow®

Sinds 2011 biedt Purina® Cat Chow® producten aan die geïnspireerd zijn door de natuur. In april 2016*, versterkt Purina® Cat Chow de ‘Geïnspireerd door de natuur” positionering met een nieuwe verpakking, geoptimaliseerde recepten en een sterke belofte: “Al het goede van de natuur aanbieden aan katten die van nature buitengewoon zijn”.
De verpakking werd in een nieuw, moderner kleedje gestoken om de nieuwe positionering kracht bij te zetten.
De nieuwe formules bevatten een exclusief voordeel: NaturiumTM , een specifieke combinatie van vezels van natuurlijke oorsprong die een gezonde spijsvertering ondersteunen. De Purina® Cat Chow® recepten zijn voortaan rijk aan Kip, Zalm of Eend, met hoogwaardige eiwitbronnen die beantwoorden aan de natuurlijke behoeften van katten. De voeding is zorgvuldig samengesteld met ingrediënten van natuurlijke oorsprong (peterselei, spinazie, wortelen, volkoren granen,…) en zonder toegevoegde kleurstoffen, artificiële bewaarmiddelen en smaakstoffen.