nieuwe Purina producten

Onze laatste nieuwigheden


​​PURINA ONE® Hond

PURINA ONE werd ontwikkeld door de experts van Purina en biedt hoogwaardige voeding die is afgestemd op de behoeftes van elke hond ongeacht de grootte, de leeftijd en de manier van leven van je hond.

GOURMET® CRYSTAL SOUP

GOURMET Crystal Soup biedt een variatie in hartige bouillons voor een unieke zintuiglijke ervaring waar uw kat van zal houden. Gemaakt met een selectie van verfijnde ingrediënten, zoals echte herkenbare stukjes kip of vis, GOURMET Crystal Soup is een verrukkelijke eetbeleving die uw kat zal laten spinnen van plezier.

Dentalife® XS Hond

Uw hond heeft specifieke zorgbehoeften, en het behoud van een goede mondgezondheid draagt positief bij aan zijn algehele welzijn. Daarom hebben de experts van Purina® Purina® DentaLife® ontwikkeld, een innovatieve tandverzorgende stick om op te kauwen. Wetenschappelijk is bewezen dat Purina® DentaLife® zelfs de moeilijkst te bereiken tanden achter in het gebit helpt te reinigen. Deze tanden zijn het gevoeligst voor tandplak- en tandsteenvorming.

DENTALIFE® XS sticks zijn speciaal aangepast voor de gebit van zeer kleine honden (2kg-7kg).

PRO PLAN® MEDIUM & LARGE ADULT 7+ MET OPTIAGE® RIJK AAN KIP

PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ met OPTIAGE® is een complete hondenvoeding dat een gepatenteerde* mix van voedingsstoffen bevat die aantoonbaar de hersenfunctie van honden van 7 jaar en ouder verbetert en hen helpt langer actief, vrolijk en alert te blijven. Dit hondenvoer helpt honden gezond en actief te blijven ook als ze ouder worden, zodat jullie samen kunnen genieten van het leven.

Ieder ingrediënt en voedingsstof in deze hondenvoeding voor senior honden is geselecteerd om uw hond alle voedingsstoffen te bieden die hij nodig heeft. PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ met OPTIAGE® bevat hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig bereid zijn om alle goede voedingsstoffen te behouden, zodat uw hond van optimaal hondenvoer met kip kan genieten. PURINA® PRO PLAN®Medium & Large Adult 7+ met OPTIAGE® ondersteunt uw hond een gezond gewicht te behouden gedurende het ouder worden. De bron van de middellange vetzuurketens (MCT 5,5%) verbetert aantoonbaar de alertheid en hersenfunctie bij honden.

De verhoogde** hoeveelheden vitamine E en C in het hondenvoer helpen het immuunsysteem van uw seniorhond te ondersteunen om hem gelukkig en gezond te helpen houden tijdens zijn seniorenjaren.

PRO PLAN® SMALL & MINI ADULT MET OPTIDIGEST® RIJK AAN LAM

PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult Sensitive Digestion met OPTIDIGEST® rijk aan lam Een complete formule wetenschappelijk geformuleerd voor volwassenen en honden met een gevoelige spijsvertering.

PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Adult Sensitive Digestion met OPTIDIGEST®-rijke formule is een goed verteerbare formule die alle voedingsstoffen biedt die uw gevoelige spijsverteringshond nodig heeft.

De formule bevat OPTIDIGEST, een speciale combinatie van voedingsstoffen die het spijsverteringsstelsel ondersteunen. Deze omvatten sterk verteerbare ingrediënten (zoals eieren) die het spijsverteringsproces vergemakkelijken en bentoniet (een natuurlijke klei) die een goede ontlasting bevordert.