Zes stappen

Zet je eigen Pets at Work-programma op met behulp van de volgende zes stappen, hoe formeel of informeel je beleid en hoe groot of klein je werkplek ook is.

Stap 1

DE GOEDKEURING VAN JE BEDRIJF KRIJGEN

Stap 1

Stap 2

JE WERKNEMERS MEEKRIJGEN

Stap 2

Stap 3

HONDEN VERWELKOMEN OP JE WERKPLEK

Stap 3

Stap 4

JE KANTOOR HONDVRIENDELIJK MAKEN

Stap 4

Stap 5

LANCEREN EN VIEREN

Stap 5

Stap 6

HANDHAVEN EN PROMOTEN

Stap 6

VOORDELEN VAN PETS AT WORK VOOR WERKGEVERS

Wij zijn er volledig van overtuigd dat huisdieren en mensen elkaar aanvullen – ook onderzoek wijst dit uit. Toen wij ruim 1000 bedrijven benaderden als onderdeel van een benchmarkstudie, bleek eens te meer hoeveel profijt bedrijven hebben van huisdieren.

Enkele belangrijke zakelijke voordelen die uit ons onderzoek naar voren komen, zijn:

employer-benefits
Zorgt voor een positieve sfeer
Zorgt voor een positieve sfeer
Wordt gezien als een privilege en voordeel
Wordt gezien als een privilege en voordeel
Helpt om nieuw talent aan te trekken
Helpt om nieuw talent aan te trekken

WAAROM NIET EEN DAGJE PROEFDRAAIEN?

Het promoten en uitvoeren van je eigen Doggy Day Trial is een geweldige manier om je medewerkers te laten wennen aan het idee van honden op de werkplek. En als ze het eenmaal in actie hebben gezien, zal het makkelijker zijn om hen mee te krijgen voor iets groters.

lets-plan

Doggy Day Trial-plan

Zodra de beslissing is genomen om een Doggy Day Trial uit te voeren, moet je een datum kiezen (vrijdag is vaak een goede keuze), het idee promoten en je medewerkers wijzen op verantwoordelijk huisdierenbezit. Je zult ook enkele duidelijke regels moeten afspreken die iedereen moet volgen.

lets-try

Volgende stappen

Als een Doggy Day Trial succesvol blijkt te zijn en je overweegt om je eigen Pets at Work-programma op te zetten, denk er dan aan dat je ons kunt contacteren voor meer informatie en hulp.