Your Pet, Our Passion.
Een verpakking PURINA ONE Chat met de woorden "Meer informatie over de massabalansbenadering".
Purina One
Purina ONE Cat Mass Balance

Toegewijd aan een afvalvrije toekomst

Bij Purina ONE zijn we trots op de acties die we ondernemen om onze afhankelijkheid van nieuw plastic te verminderen door ons verpakkingsproces te verbeteren. Onze eerste stap is het waarborgen dat tot wel 40% van het materiaal voor onze Bifensis-verpakkingen afkomstig is van gerecycled materiaal, dankzij de massabalansbenadering. Deze nieuwe aanpak bouwt voort op onze huidige inspanningen en brengt ons dichter bij ons doel om tegen morgen 100% gerecycled plastic voor al onze verpakkingen te gebruiken.

Waarom gebruiken we nog steeds plastic in onze verpakkingen?

Één eenvoudige reden. Voor onze huisdieren. We blijven plastic gebruiken om de versheid en kwaliteitsnormen van ons voer voor huisdieren te behouden, voor de gezondheid en het algehele welzijn van uw kat.

Verpakkingen beschouwen als een waardevolle bron en niet als iets om weg te gooien.

Onze toewijding aan huisdieren betekent ook werken aan een afvalvrije toekomst, door onze afhankelijkheid van nieuw plastic te verminderen bij de productie van onze verpakkingen. De massabalansbenadering stelt ons in staat gerecycled plastic te combineren met nieuw plastic tijdens het productieproces, om nieuwe verpakkingen te maken.

Gezien de complexiteit van de verwerkingsmethode is het echter moeilijk om de exacte hoeveelheid gerecycled plastic te bepalen die in elke afzonderlijke verpakking gaat. Daarom kan de totale hoeveelheid gerecycled plastic variëren van de ene verpakking tot de andere.

Dankzij de massabalansbenadering kunnen wij ervoor zorgen dat er aan een gehele productie van verpakkingen tot 40% gerecycled plastic wordt toegewezen.

Ontdek hoe we plastic een tweede leven geven

Klik op de video om inzicht te krijgen in het volledige proces dat we volgen om ervoor te zorgen dat onze verpakkingen veilig zijn voor gebruik voor vandaag en dat we onze plastic voetafdruk voor morgen verminderen.

Ondersteuning van de circulaire economie, door onze verpakkingen te verminderen, te hergebruiken en te recyclen.

De massabalansbenadering die voor ons verpakkingsproces wordt gebruikt, is gecertificeerd door de International Sustainability and Carbon Certification (ISCC). De certificeringsinstantie ondersteunt de implementatie van duurzame productieprogramma's, zoals nieuwe recyclingtechnologieën die moeilijk te recyclen materialen omzetten in nieuw plastic, wat ons helpt bij het streven naar een duurzamere planeet.