Your Pet, Our Passion.
Hoe je hond belonen?

Hoe je hond belonen?

leestijd: 2 min

De kleine genoegens in het leven!

Snacks … je hond is er gek op! Gebitsverzorgende snacks helpen bij een goede mondhygiëne. Hondensnoepjes en -koekjes maken op eten beluste honden gelukkig en een kauwbot is ideaal om je hond bezig te houden. Of je nu snoepjes geeft tijdens de training of gewoon tussendoor als extraatje, ze dienen hetzelfde doel: ze helpen een goede band tussen jou en je hond tot stand te brengen.

Snoepjes als beloning tijdens de training

Snoepjes komen heel goed van pas tijdens de training. Aangezien je hond nog niet weet wat mag en wat niet, is er een aanknopingspunt nodig om hem te helpen goed gedrag van slecht gedrag te onderscheiden. Als je hond nog klein is, leer hem dan goed gedrag aan door hem te belonen elke keer dat hij zich houdt aan de regels die jij hebt bepaald. Zijn gedrag zal zo heel snel evolueren en jullie dagelijkse leven samen zal snel harmonieus en sereen verlopen!

Geven of niet geven?

Je kunt je hond blij maken met veel snoepjes, maar sommige lekkernijen geef je beter niet. Honden houden bijvoorbeeld van suiker, maar dat is heel slecht voor hun gebit. Vergeet ook chocolade, want daar zit een stof in die giftig is voor honden.

Een bot om op te kauwen

Iedereen weet dat je een hond heel blij kan maken met een bot, maar kies het bot zorgvuldig! Kippen- of konijnenbotten splinteren gemakkelijk en kunnen darmperforaties veroorzaken met ernstige gevolgen of kunnen leiden tot verstopping. Je geeft beter grote botten, bijvoorbeeld varkens-, rund- of schapenbotten, waarop je hond zonder gevaar kan kauwen gedurende lange tijd. Dat is voor een hond pas een geweldige beloning!

Voedingsevenwicht is anders voor de mens dan voor de hond!

Geef je hond geen tafelrestjes, ook al denk je dat dat rundsstoofpotje zijn dag goed zou maken! Mensenvoeding heeft niet de juiste evenwichtige samenstelling voor een hond. Hij heeft complete voeding nodig die hem de juiste voedingsstoffen op het juiste moment geeft.

Het perfecte snoepje

Je moet het niet te ver gaan zoeken. Honden zijn gek op de snoepjes van FIDO® !
Ze zijn perfect uitgebalanceerd en garanderen maximaal plezier. Je hond kan er op elk moment van de dag van genieten!