Alles Over Voeding
Alles Over Voeding

Alles Over Voeding

Gewichtscontrole

Niet minder dan 25% van alle honden in België heeft overgewicht en obesitas is een belangrijke oorzaak van gezondheidsproblemen. Ontdek hoe u uw hond kunt helpen slank te blijven.
MEER INFORMATIE

Moeilijke honden

Een hond wordt niet geboren als een moeilijke eter, hij wordt het. Leer hoe u uw hond niet de voedingsgewoonten aanleert die van hem een moeilijke eter maken.
MEER INFORMATIE

Verandering van merk

Uw hond heeft een heel andere vertering dan u. Leer om van voeding te wisselen, zonder enige moeilijkheden.
MEER INFORMATIE

Beloning & Snacks

Door uw hond snoepjes aan te bieden kunt u net zoveel plezier beleven als uw hond. Maar wees voorzichtig met wat u geeft: voedingsrestjes en lekkernijen kunnen de voeding van uw hond danig verstoren.
MEER INFORMATIE

Voedselveiligheid

Leer hoe de strengste veiligheidsmaatregelen worden toegepast bij de beste industriële voedingsmiddelen voor honden.
MEER INFORMATIE

Voeding A-Z

Leer alles over de wetenschap van de voeding van huisdieren door middel van onze encyclopedie van de meest voorkomende termen.
MEER INFORMATIE

Evenwichtige voeding

Om een gelukkig en gezond leven te kunnen leiden moet uw hond een evenwichtige combinatie van de zes grote groepen van voedingsstoffen opnemen. Ontdek het belang van elk van deze groepen.
MEER INFORMATIE

Risicobeperking voor uw hond

Het is belangrijk dat de aanstaande moeder gezond blijft tijdens haar zwangerschap. Bezoek Purina vandaag nog om meer te weten te komen over de voeding van zwangere teven.
MEER INFORMATIE

Uw oudere hond voeden

Oudere honden staan in het leven in een ander tempo. Het is dus van essentieel belang om ervoor te zorgen dat hun voeding overeenstemt met deze verandering van levensstijl.
MEER INFORMATIE

Een kleine hond voeden

Kleine honden hebben een veel snellere stofwisseling. Voedingsmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor kleine rassen kunnen hun de energie bieden die ze nodig hebben.
MEER INFORMATIE

Een grote hond voeden

Grote honden hebben een grote eetlust, maar verbranden minder calorieën. Met voeding voor grote rassen blijven honden slank en gezond.
MEER INFORMATIE

Goede voeding aan uw hond geven

Een gezonde voeding is afhankelijk van het ras, de leeftijd, de levensstijl en de lichamelijke conditie. We leggen uit hoe u de juiste voedingsformule voor uw hond kunt kiezen.
MEER INFORMATIE

Uw puppy voeden

Puppy's hebben nog een lang leven voor zich! Leer hoe u de nieuwkomers een goede start in het leven kunt bezorgen.
MEER INFORMATIE