Samen geven we vorm aan Villa Samson

Purina brengt samen
Purina brengt samen
Purina brengt samen

Purina wil alle dierenliefhebbers betrekken bij een innovatief project dat patiënten met hun huisdieren herenigt om zo vorm te geven aan Villa Samson. Hoe meer helpende handen, des te meer lachende patiënten.

Purina mobiliseert dierenvrienden

In 2017 opent het UZ Brussel in Jette Villa Samson, de allereerste ziekenhuisruimte in België waar ook dieren bezoekrecht hebben. De innige en sterke band tussen mens en dier ligt aan de basis van onze beslissing om dit project financieel te ondersteunen en een uitgebreide bewustmakingscampagne rond Villa Samson uit te werken.

Hoe meer helpende handen, des te meer lachende patiënten

Door onze consumenten en medewerkers bewust te maken van de belangrijke rol die een dier kan spelen bij het herstel van ziekenhuispatiënten, willen we een echte community uitbouwen die haar schouders onder Villa Samson zet.

De kosten voor de bouw en organisatie van Villa Samson worden geschat op 1 miljoen euro. Ieder van ons kan zijn steentje bijdragen door een schenking te doen, maar ook door het project onder de aandacht te brengen. Of het nu via mond-tot-mondreclame of via sociale media gebeurt, alle middelen zijn goed.

Villa Samson heeft ons stuk voor stuk hard nodig.