PURINA IN DE SAMENLEVING

We geloven dat huisdieren en mensen samen sterker staan en we doen er alles aan om het juiste te doen voor onze huisdieren, hun eigenaars en de planeet die we allemaal delen.

MEER INFORMATIE

IMPACTONDERZOEK BEGRIJPEN

Als bedrijf dat zich specialiseert in huisdierverzorging zitten we in de unieke positie om huisdieren, hun eigenaars en de samenleving in het algemeen een betere toekomst te bieden. De verbintenissen van Purina komen voort uit ons onderzoek naar hoe we de samenleving kunnen helpen. Daarom hebben we, om ervoor te zorgen dat we ons op de belangrijkste sectoren concentreren, beslist om een materialiteitstudie uit te voeren om te bepalen hoe en waar we echt een verschil kunnen maken.

MEER INFORMATIE

ONZE beloftes

We gaan 10 beloftes aan die we willen waarmaken tegen 2023 of eerder.

MEER INFORMATIE

Het Better with Pets-forum

Als onderdeel van ons programma Purina in de samenleving organiseren we het Better with Pets-forum. Dit is een gigantisch live-evenement om de rol van huisdieren in onze samenleving en hun bijdrage aan onze gezondheid en ons welzijn te bestuderen. Het evenement vindt plaats op 25 februari.

MEER INFORMATIE

#Wearebetterwithpets

Volgens Purina is de wereld beter met huisdieren. Daarom verspreiden we die boodschap en nodigen we mensen uit van over de hele wereld zodat we ons allemaal kunnen inzetten voor huisdieren in onze samenleving.

MEER INFORMATIE