Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Vrouw aaien hond in kantoor

Stimuleren van de aanwezigheid van huisdieren op de werkvloer

Wij zouden graag zien dat meer mensen profiteren van de vele voordelen die huisdieren bieden, van een betere gezondheid tot een betere sfeer op de werkvloer.

Ons doel

Voor het einde van 2020 zullen we door heel Europa 200 samenwerkingsverbanden opzetten voor Pets At Work-initiatieven.

Wat we tot nu toe hebben bereikt

100% bereikt

Met ons Pets At Work-programma hadden we in 2020 209 externe ondernemingen bereikt en dus onze belofte van 200 meer dan gerealiseerd. Allemaal delen zij onze overtuiging dat we met huisdieren beter af zijn. In 2019 gingen we 111 externe partnerallianties aan en in 2020 nog eens 36, onder meer op al onze toptienmarkten.

Daarnaast hebben we een Pets At Work-programma opgezet in onze eigen kantoren in ruim 20 van de landen waar we actief zijn, waaronder ook in 9 van onze 10 voornaamste markten.

Ons standpunt

Het moderne leven van vandaag wordt steeds complexer. Door factoren als verstedelijking, woon-werk verkeer en de tijd die we online besteden, wordt het steeds lastiger om huisdieren te houden en tijd met ze door te brengen.

Als dierenverzorgingsbedrijf willen we mensen ondersteunen zodat ze kunnen genieten van alle voordelen van huisdieren in de steeds veranderende wereld waarin we leven. Één van de manieren waarop we de hele dag door kunnen genieten van het gezelschap van onze huisdieren is door hun aanwezigheid op het werk.


We weten dat huisdieren een enorm positieve invloed hebben op onze mentale en fysieke gezondheid en welzijn. Maar langere werkdagen, de groeiende 'on-the-go' consumptie maatschappij en verschuivingen van de bevolking van het dorps- naar het stadsleven maken het moeilijk om huisdieren een plek te geven in het leven van de 21ste eeuw.

Dankzij ons Pets At Work-programma hebben alle medewerkers de mogelijkheid om hun trouwe viervoeters mee te nemen naar hun werk. We hopen dat we door onze ervaringen te delen andere bedrijven kunnen inspireren om ook honden te verwelkomen. Klik hier voor meer informatie over Pets At Work.

 

Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat medewerkers die hun huisdier meenemen naar hun werk minder stresssymptomen vertonen? Of dat het hebben van huisdieren op de werkplek een gezonde balans creëert tussen privé en werk?

 

Huisdieren op kantoor bij Purina

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen en huisdieren beter af zijn als ze bij elkaar zijn. Het hebben van huisdieren op kantoor is een duidelijk voorbeeld van onze passie voor huisdieren en de Purina normen en waarden die we gemeen hebben. We werken er hard aan om de Nestlé Purina kantoren in Europa zo huisdiervriendelijk mogelijk te maken.

Op vele van onze locaties zijn onze trouwe viervoeters niet meer weg te denken van de werkplek. Op sommige locaties zijn honden een dag of week per jaar welkom, maar op andere hebben de honden echt een eigen plekje en horen ze er helemaal bij.

In België verwelkomen we al meer dan 4 jaar de honden van onze medewerkers op het werk.

Sluit je aan bij de pets at work alliance en wij helpen je om jouw kantoor hondvriendelijk te maken

We willen onze ervaring graag delen en voorbeelden geven van hoe je een Pets At Work-programma kunt opzetten samen met anderen. Daarom nodigen we andere bedrijven en organisaties uit om in onze voetsporen te treden. Ons doel is om voor 2020 200 samenwerkingsverbanden op te zetten door heel Europa en Pets At Work-initiatieven te bewerkstelligen.

Dankzij onze steun kan elk bedrijf op zijn manier huisdiervriendelijk worden en profiteren van al onze steun om deze transformatie te vergemakkelijken. Van hondenvrije en hondenvriendelijke stickers tot gedragshondentests: wij helpen bedrijven om een succesvol en duurzaam programma te implementeren.

 

Daarnaast hebben we een Pets At Work stappenplan ontwikkeld met 6 eenvoudige stappen om externe partners te helpen dit progamma te implementeren.

Wil je ook deelnemen aan de Pets At Work Alliance, of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via: consumentenservice@purina.nestle.com.

 

Nestlé in de maatschappij

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over 'Nestlé in de maatschappij'

Vrouw heeft een kat vast
Andere beloften
We zetten ons in voor huisdieren, hun baasjes én voor onze planeet. Daarom zijn we 10 beloften aangegaan, die we willen verwezenlijken tegen 2023.