LAAT ONS HELPEN OM JE KANTOOR HUISDIERVRIENDELIJK TE MAKEN

Als je het Pets at Work-programma in je bedrijf wilt opzetten en misschien zelfs lid wilt worden van de Pets at Work Alliance, dan helpen wij je graag. Onze huisdiervriendelijke kantoren in Europa variëren in grootte, aantal werknemers, architectuur en werkcultuur. Dat geeft ons de expertise om het Pets at Work-programma in zeer verschillende omgevingen te implementeren.

Stuur ons gewoon een mailtje naar consumerservices@purina.nestle.com

Vermeld de naam, de grootte, de locatie van je bedrijf en je functie. Zo kunnen wij contact met je opnemen voor ondersteuning op maat.

alliance-paw-logo_1

WAT IS DE PETS AT WORK ALLIANCE?

De Pets at Work Alliance, opgericht door Nestlé Purina, is een vrijwillige, non-profitvereniging van bedrijven die hun krachten hebben gebundeld om huisdierbezit te vergemakkelijken door hun deuren te openen voor honden. Onze leden erkennen dat huisdieren een zeer positieve invloed hebben op onze gezondheid en welzijn, en zij dienen als voorbeeld voor andere bedrijven van hoe waardevol een huisdiervriendelijke werkplek kan zijn.

2. Benefits of joining

VOORDELEN VAN LIDMAATSCHAP VAN DE PETS AT WORK ALLIANCE

De leden van de Pets at Work Alliance krijgen unieke toegang tot informatie en ondersteuning van de Nestlé Purina Pets at Work-experts om het programma in hun kantoor te implementeren. Dat kan gaan om ondersteuning bij het opzetten van een proefproject, het ontwerpen van huisdiervriendelijke faciliteiten, vraag- en-antwoordsessies enz.

3 Who can become a member (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)

WIE KAN LID WORDEN?

Elk bedrijf kan gratis vragen om lid te worden van de Pets at Work Alliance, zolang het zich maar ertoe verbindt om zijn deuren te openen voor honden.