Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
UWPA logo

Wie is UWPA?

UWPA - Union Wallonne pour la Protection Animale - is een onafhankelijke federatie van verenigingen en opvangcentra opgericht 2018 die zich bezighouden met de bescherming en het welzijn van dieren in het Waalse Gewest. De UWPA wilt zich positioneren als een belangrijke vertegenwoordiger van de sector dierenwelzijn.

UWPA zet zich in voor verschillende vlakken van het dierenwelzijn. Zo werken ze onder andere aan de verbetering van de bescherming van de dieren, verdedigen ze de belangen van asielen en dierenorganisaties en biedenze steun en advise over dierenwelzijn aan de politiek.

Samenwerking met Purina

Wij als Purina ondersteunen de UWPA door dierenvoeding aan de verschillende asielcentra te doneren. Op die manier kunnen de dieren in het asiel genieten van kwalitatieve voeding, zonder dat de kosten te hoog oplopen voor de asielcentra. Daarnaast gaan we doormiddel van de donaties verspilling van dierenvoeding op een duurzame en verantwoordelijke wijze tegen. 

Met trots kunnen we zeggen dat we afgelopen jaar al ruim XXX KG aan dierenasielen over heel Walonië  hebben geschonken. Purina streeft ernaar om dit aantal te vergroten en onze kleine dierenvrienden te blijven  verwennen. 

Steun de UWPA

Zou u graag uw steentje bij willen dragen aan het verbeteren van het dierenwelzijn? Dit kunt u onder meer doen door u op te geven als vrijwilleger bij een van de opvang centra van UWPA.

Wenst u een bijdrage te doen aan de UWPA? Dan kunt u dit met de onderstaande info voldoen:

UWPA – Union Wallonne pour la Protection Animale
Rue Jean Jaurès 195, 7100 La Louvière
IBAN : BE56 0689 1017 6588
BIC : GKCCBEBB
Communication : Donatie UWPA + uw naam + adres

Voor meer informatie over de UWPA en hun projecten bezoek dan www.uwpa.be.