Your Pet, Our Passion.
Draag bij aan de gezondheid van je kat en de natuur

Ontdek PURINA ONE® DualNature®, hoogwaardige voeding aangepast aan de specifieke behoeften van jouw kat, die wetenschappelijke expertise combineert met de voordelen van natuurlijke ingrediënten voor het behoud van een goede algemene gezondheid. Doe iets voor morgen door te kiezen voor ons eerste assortiment dat zich inzet voor koolstofreductie door de optimalisatie van onze recepten, onze productie- en verpakkingsmethoden en onze logistiek.

Ontdek onze recepten die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van gesteriliseerde katten

URI-BALANCE: Helpt bij het behouden van een gezond urinewegstelsel

Het URI-BALANCE recept is speciaal samengesteld door PURINA® Dierenartsen en Voedingsdeskundigen met cichorei, visolie en veenbessen om je kat te helpen een gezond urinewegstelsel te behouden. Veenbessen staan in de humane voeding bekend als gezonde voeding vanwege hun hoog gehalte aan voedingsstoffen en antioxidanten. Ze worden beschouwd als een "superfood".

NATURAL DEFENCE : Helpt het immuunsysteem van je kat te versterken

Het NATURAL DEFENCE recept is speciaal samengesteld met spirulina: een blauwgroene alg die bekend staat om zijn unieke voedingseigenschappen en tal van gezondheidsvoordelen biedt voor jouw kat, met in het bijzonder: het stimuleren van zijn of haar immuunsysteem.

Het hele PURINA ONE® DualNature® assortiment is ontwikkeld door PURINA®-dierenartsen en voedingsdeskundigen.

Onze initiativen om onze koolstofvoetafdruk te verminderen

Het welzijn van huisdieren is onze passie, daarom zetten we ons in om gezonde voeding van hoge kwaliteit te produceren die qua voedingswaarde is aangepast aan de behoeften van je kat. Maar dat is nog niet alles! We zijn ervan overtuigd dat het welzijn van huisdieren hand in hand kan gaan met een betrokkenheid bij het milieu. Daarom zetten we ons met PURINA ONE® DualNature® in om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen door concrete acties zoals het optimaliseren van onze recepten, onze productie- en verpakkingsmethoden en onze assortimentslogistiek.

Al deze veranderingen hebben ons in staat gesteld om onze koolstofvoetafruk* met 15,7% te verminderen en het certificaat 'Verminderde koolstofvoetafdruk' van South Pole, een externe, onafhankelijke instantie, te behalen. Ons werk zal hier niet stoppen en we zullen actie blijven ondernemen om onze koolstofvoetafdruk te verminderen.

*Vergeleken met onze koolstofvoetafdruk in 2019
 

Kom meer te weten over hoe we onze koolstofvoetafdruk verkleinen

Carbon reduction journey image

Ontdek de voordelen van natuurlijke ingrediënten

pre-footer