Kattenvoeding

Kattenvoeding

Houd uw huisdieren gelukkig en gezond

De PURINA ® -serie heeft meer dan 85 jaar ervaring. We zijn dan ook ongelooflijk trots dat ons huisdiervoer een van de bekendste en populairste merken in het Verenigd Koninkrijk is. We begrijpen dat sommige dingen meer zijn dan de gezondheid en het geluk van uw huisdier. Daarom zetten PURINA ® -experts elk voer in een 100% -supplement voor huisdieren die vandaag en morgen gezond moeten blijven.

Hier is een lijst met onze merken door op het logo te klikken voor meer informatie over dit merk

Purina Veterinary Diets
X

Purina Veterinary Diets

PURINA VETERINARY DIETS is te gebruiken bij alle stoornissen die reageren op de voeding die een dierenarts in zijn dagelijkse praktijk tegenkomt.

Purina Veterinary Diets
Cat Chow
X

Cat Chow®

CAT CHOW®. Een volledige voeding voor katten die hun instinct volgen.

Cat Chow
Pro Plan Chat
X

Pro Plan®

PRO PLAN® , hoogwaardige voeding voor een goede gezondheid op lange termijn.

Pro Plan Chat
Purina ONE
X

Purina ONE

Een zichtbare gezondheid, vandaag en morgen.

Purina ONE
Logo Gourmet
X

Gourmet

Uw kat is een echte kenner en houdt ervan alle unieke en onweerstaanbare combinaties van texturen en variëteiten te ontdekken.

Gourmet
Felix
X

Felix®

FELIX® is een ware onweerstaanbare voeding voor speelse katten! Uw lieveling weet wat hij wil, vooral wat zijn maaltijden betreft. Daarom zijn de recepten van FELIX® bereid met kwaliteitsvolle ingrediënten die hem een evenwichtige en smakelijke voeding bieden.

Felix®
Friskies Chat
X

Friskies

FRISKIES®. Een mix van vitaliteit, levensvreugde en kwaliteit. FRISKIES® wordt bereid met ingrediënten zoals vlees en vis van uitstekende kwaliteit voor​​ een leven vol vitaliteit.

Friskies producten voor katten