Kattenvoeding

Kattenvoeding

Houd uw kat gelukkig en gezond

Achter de ontwikkeling van onze producten zit meer dan 85 jaar expertise. We zijn ontzettend trots dat onze diervoedingsmerken tot de best bekende en geliefde merken behoren. We begrijpen dat de gezondheid en het geluk van jouw huisdier topprioriteit zijn. Daarom worden onze producten ontwikkeld door Purina® experts. Zo bevat onze kattenvoeding 100% van alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft om gezond te blijven, vandaag en morgen.

Ontdek meer over onze merken door op een logo te klikken.

Purina Veterinary Diets
X

Purina Veterinary Diets

PURINA VETERINARY DIETS is te gebruiken bij alle stoornissen die reageren op de voeding die een dierenarts in zijn dagelijkse praktijk tegenkomt.

Purina Veterinary Diets
Cat Chow
X

Cat Chow®

CAT CHOW®. Een volledige voeding voor katten die hun instinct volgen.

Cat Chow
Pro Plan Chat
X

Pro Plan®

PRO PLAN® , hoogwaardige voeding voor een goede gezondheid op lange termijn.

Pro Plan Chat
Purina ONE
X

Purina ONE

Een zichtbare gezondheid, vandaag en morgen.

Purina ONE
Logo Gourmet
X

Gourmet

Uw kat is een echte kenner en houdt ervan alle unieke en onweerstaanbare combinaties van texturen en variëteiten te ontdekken.

Gourmet
Felix
X

Felix®

FELIX® is een ware onweerstaanbare voeding voor speelse katten! Uw lieveling weet wat hij wil, vooral wat zijn maaltijden betreft. Daarom zijn de recepten van FELIX® bereid met kwaliteitsvolle ingrediënten die hem een evenwichtige en smakelijke voeding bieden.

Felix®
Friskies Chat
X

Friskies

FRISKIES®. Een mix van vitaliteit, levensvreugde en kwaliteit. FRISKIES® wordt bereid met ingrediënten zoals vlees en vis van uitstekende kwaliteit voor​​ een leven vol vitaliteit.

Friskies producten voor katten