Natte en droge voeding, een combinatie die je kan vertrouwen

Purina ONE Dry en Purina ONE Wet is gecreëerd door onze experts en biedt de essentiële voedingsstoffen die uw kat nodig heeft. Purina ONE Droog biedt een knapperige textuur waar je kat naar hunkert, terwijl Purina ONE Nat hydratatie levert, om nog maar te zwijgen van de smaak die ze zo lekker vindt ...

Een start maken met gecombineerde voeding

Mixed Feeding Tab 1 Image

Neem je tijd

We raden aan je kat 7-10 dagen te geven om te wennen aan een nieuwe voeding, geduld is hierbij dus erg belangrijk.

Zorg dat de introductie positief is

Probeer een kleine hoeveelheid natte voeding te geven als een beloning na het spelen. Dit helpt jouw kat een positieve associatie te hebben met de nieuwe voeding en zorgt ervoor dat je kat langzaam aan de smaak, textuur en geur kan wennen.

Wees Consequent & Creatief

Als het erop lijkt dat je kat niet geïnteresseerd is in een smaak, geef dan niet op.

Zoals katten eigenaren weten, kunnen katten heel verschillend zijn. Ze hebben vaak unieke voorkeuren voor verschillende smaken. Daarom heeft Purina ONE meerdere keuzemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld Zalm of Kip.

Mixed Feeding Tab 2

Volg haar groeiende eetlust

Zodra jouw kat interesse heeft getoond in natte voeding, kan je geleidelijk de hoeveelheid nat voedsel verhogen terwijl je werkt naar de aanbevolen dagelijkse portie.

Pas de mix aan

Zorg er wel voor dat je de hoeveelheid droge brokken die je al geeft vermindert, zodat jou kat niet te veel voeding krijgt. Door een methodische aanpak te volgen, wordt voorkomen dat de voedingscyclus van uw kat wordt verstoord. Houdt haar groeiende eetlust bij.

Mixed Feeding Tab 3

Observeer haar Dagelijkse Routine

Katten zijn van nature het meest actief voor de zonsopkomst en vlak na de zonsondergang. Als je een kat hebt die deze natuurlijke routine aanhoudt, probeer dan vroeg in de ochtend en later na zonsondergang natte voeding te geven.

Plan de dag

Meet de juiste portie droogvoer af en laat je kat hier door de dag heen van knabbelen.

Monitor haar voedingsbehoeften

Maar onthoud dat katten zich anders aanpassen aan een nieuw eet schema. Probeer een routine te vinden die het beste werkt voor jou en jouw kat en houdt wisselingen in haar eetpatroon in de gaten om haar algemene gezondheid te kunnen controleren.

Ontdek ons assortiment

banner poc 1456x734.jpg