Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.

Voorwaarden voor ratings & reviews

De onderstaande richtlijnen zijn van toepassing op ratings en reviews.

Jouw mening en betrokkenheid zijn erg belangrijk voor ons en we willen een constructieve en open ruimte maken van onze ratings & reviews pagina.

1. Vereisten van ratings & reviews

Je bent verantwoordelijk voor de rating (aantal sterren) die je geeft en de review (beoordeling) die je schrijft.

Een beoordeling kan opgemaakt worden op basis van prijs, kwaliteit, verwacht/gewenst resultaat, productervaring of andere elementen die je belangrijk acht. Hierdoor garandeer je het desbetreffende product te hebben aangekocht, gebruikt of genuttigd. Je rating en/of review weerspiegelt je oprechte opinie. Wij zijn daarbij benieuwd naar jouw persoonlijke ervaring en of je onze producten zou aanbevelen.

2. Verzamelen van ratings & reviews

Er zijn 2 manieren waarop we ratings en reviews verzamelen:

  1. Je kunt proactief een review schrijven of een rating geven onderaan het desbetreffende product op onze Purina website.
  2. Het is mogelijk dat je per e-mail wordt uitgenodigd om een rating of review te schrijven.

In sommige gevallen kan een beloning (reward) worden gegeven in ruil voor een rating en review. Deze zijn niet systematisch van geringe waarde.

3. Publicatie van ratings & reviews

Reviews kunnen op onze Purina pagina worden geschreven en worden nadien gepubliceerd in het Nederlands of in het Frans.

Beoordelingen en recensies worden weergegeven in de volgorde waarin ze zijn gepubliceerd, van de meest recente tot de oudste.

Reviews zullen nooit direct zichtbaar zijn. Alle beoordelingen worden eerst manueel gecontroleerd en gevalideerd door onze partner, Bazaarvoice, alvorens publicatie volgens hun Authenticity Policy. Bazaarvoice hanteert specifieke vereisten met betrekking tot authentieke gebruikersinhoud en past fraudepreventiemaatregelen toe om een betrouwbare en eerlijke beoordelingservaring aan te bieden. Zo garanderen zij de authenticiteit van je beoordeling. Normaliter zal je review binnen de 24 uur online staan.

4. Wijzigen of verwijderen van ratings & reviews

Wegens technische aangelegenheden is het niet mogelijk om een review naderhand aan te passen of te verwijderen. Indien je alsnog uw review of rating wilt aanpassen, neem dan contact op met ons via onze klantendienst.

Desondanks we je mening zeer op prijs stellen, vragen wij jou om geen beledigende, misleidende, foutieve of ongepaste reviews te plaatsen. Helaas zijn we verplicht om de inhoud, die aan bovenstaande regels niet voldoet, te verwijderen.

We respecteren jouw privacy: onze privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens die je deelt.