Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Chien dans les champs
BEYOND

MAAK KENNIS MET PURINA® BEYOND®

Beyond® combineert geselecteerde natuurlijke ingrediënten met de expertise van Purina® voor een assortiment van 100% complete premium dierenvoeding.

BEYOND® COMPLETE VOEDING VOOR HONDEN

Bij Purina® Beyond® geloven wij dat door het combineren van herkenbare geselecteerde natuurlijke ingrediënten, wij voeding creëren waarop jij kan vertrouwen en waarvan je hond zal genieten.

WAT ZIT IN ONZE VOEDING?

  • Kip of rund is het #1 ingredient.
  • Ontwikkeld door onze Purina® deskundigen.
  • GEEN Toegevoegde tarwe of andere granen*.
  • GEEN Toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

*geproduceerd op lijnen die ook granen verwerken.

Hond eten
Ontdek ons graanvrij assortiment
De recepten van Beyond® Graanvrij geven jou een bredere keuze zodat jij de gezondheid van jouw huisdier nog meer kan ondersteunen, met dezelfde voedzame voeding die je van ons gewend bent.

Ontdek ons assortiment​

Verpakking Beyond® Graanvrij hondenvoer rijk aan rund en cassave

Beyond® Graanvrij hondenvoer rijk aan rund en cassave

Verpakking Beyond® Graanvrije hondenbrokken rijk aan kip met cassave

Beyond® Graanvrije hondenbrokken rijk aan kip en cassave

ONTDEK PURINA® BEYOND®

Het is niet zomaar een kwestie van de juiste ingrediënten selecteren. Het is de vakkundige vervaardiging van deze ingrediënten en de wetenschap dat ze afkomstig zijn van betrouwbare leveranciers die ervoor zorgen dat je jouw huisdier een maaltijd geeft die volledig is qua voedingswaarden.

MAAK KENNIS MET PURINA® BEYOND®
Kwaliteit & Veiligheid

We kunnen met trots zeggen dat de producten van Beyond® worden gemaakt in onze eigen fabriek , die wij zelf beheren. Dit betekent dat we de verantwoordelijkheid nemen voor het toezicht op elke stap in de bereiding van ons product.

Waarom is kwaliteitsvoer voor huisdieren belangrijk?

Bij Purina® streven we ernaar om kwaliteitsvoer voor huisdieren te maken waarop je kunt vertrouwen. We zetten deze filosofie voort in de creatie van Beyond® dierenvoeding. Jij kunt er zeker van zijn dat een zak Beyond® niet alleen dierenvoeding van hoge kwaliteit bevat, maar ook een voedzame keuze is, gemaakt met geselecteerde natuurlijke ingrediënten.

We overtreffen onszelf voortdurend met onze kwaliteits- en veiligheidseisen

Bij Purina® hebben we een wereldwijd team van meer dan 400 wetenschappers die ernaar streven ontdekkingen te doen om het leven van huisdieren overal te verbeteren. Onze collega's die werkzaam zijn in kwaliteitsbewaking, onderzoek en ontwikkeling, zijn altijd op zoek naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten en informatie met betrekking tot de veiligheid van ingrediënten. Bovendien hebben we wetenschappers in dienst die onderzoek doen naar eventuele bekende of vermoedelijke veiligheidskwesties en die andere teamleden op de hoogte houden over hun onderzoek. Dit alles stelt ons in staat om hoogwaardig voer te maken waarop je kunt vertrouwen.

De bescherming van de producten van Beyond®

De kwaliteit en veiligheid van onze producten is onze hoogste prioriteit, en onze procedures voor kwaliteitsbewaking behoren tot de strengste in de industrie. Ons geavanceerde trackingsysteem zorgt ervoor dat grondstoffen worden gevolgd vanaf het tijdstip van ontvangst bij onze fabrieken, tijdens hun opname in eindproducten en tot aan de schappen in de winkel. En om ervoor te zorgen dat onze hoogwaardige voeding voldoet aan de normen die jij verwacht, doen we het volgende:

  • We eisen van elk van onze leveranciers om aan onze strenge standaarden voor ingrediëntspecificaties, productveiligheid, hygiëne en vervaardigingsprocedures te voldoen.
  • We inspecteren onze leveranciers geregeld om de naleving van deze "Nestlé Supplier Code" te garanderen en om een filosofie van voortdurende verbetering aan te houden.
  • We houden ons aan meer dan 50 wetsonderdelen die betrekking hebben op de vervaardiging van hoogwaardig hondenvoer, en volgen ook de richtlijnen voor aanbevolen procedures van de European Pet Food Industry Association (FEDIAF).
Onderzoek, advies en veiligheid
Voedingsdeskundigen

Waarom is uitgebalanceerd diervoeding belangrijk?

Uitgebalanceerd dierenvoeding is de sleutel tot de ontwikkeling van uw huisdier gedurende zijn hele leven. Elke eigenaar moet deze essentiële voedingsstoffen in het dieet van zijn huisdier opnemen. Dit omdat zonder de juiste voedingsstoffen de gezondheid en het welzijn van uw huisdier er onder zal lijden. Een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen kan leiden tot ziekte of gezondheidsproblemen die anders te voorkomen zijn. 

Weet je wie jouw huisdiervoeding ontwikkelt? 

Onze huisdiervoedingsdeskundigen spelen een cruciale rol bij de totstandkoming van Beyond®. Van het kiezen van ingrediënten tot het toezicht op elke stap van het formuleringsproces: zij optimaliseren de manier waarop ingrediënten en essentiële voedingsstoffen samenkomen om de gezondheid en welzijn van jouw huisdier op de lange termijn te ondersteunen. Niemand is beter gekwalificeerd dan een huisdiervoedingsdeskundige om de dagelijkse voeding van je huisdier te ontwikkelen en controleren. 

Beyond vis
Selectiebelied leveranciers

We weten dat niet alle ingrediënten voor honden even hoogwaardig in kwaliteit zijn en dat er veel leveranciers zijn waar je uit kunt kiezen.

Daarom zijn we zeer selectief wanneer we met een nieuwe leverancier in zee gaan. Onze leveranciers van ingrediënten spelen een belangrijke rol bij het maken van elk Beyond® recept, dus we zorgen er vanaf het begin af aan voor dat ze voldoen aan onze verwachtingen met betrekking tot ingrediëntenspecificaties, veiligheid van het product, hygiëne en de aanbevolen procedures bij de vervaardiging. We kunnen met trots zeggen dat onze standaarden voor kwaliteitsbewaking tot de strengste in de branche van huisdiervoeding behoren. 

Beyond kip
Industriële regelgeving

We kunnen met trots zeggen dat ons onze dierenvoeding wordt gemaakt in onze eigen fabriek, die wij zelf beheren. Dit betekent dat we de volledige verantwoordelijkheid nemen om ervoor te zorgen dat Beyond® wordt geproduceerd in overeenstemming met meer dan 50 wetsonderdelen die betrekking hebben op de vervaardiging van dierenvoeding. We volgen ook de richtlijnen voor aanbevolen procedures van de European Pet Food Industry Association (FEDIAF) om aan de hoge standaarden voor dierenvoeding die u van ons verwacht, te voldoen en waar mogelijk te overtreffen.

Industriële regelgeving Regelgeving voor de industrie
Gezondheid & Welzijn

Minstens zo belangrijk als wat wij in onze Beyond®-producten stoppen, is wat uw hond eruit haalt. Daarom leggen we de nadruk op verteerbaarheid wanneer we onze recepten voor Beyond® ontwikkelen. Alleen wanneer huisdieren hun voedsel gemakkelijk kunnen verteren, kunnen de voedingsstoffen goed door het lichaam worden opgenomen. 

Hond eet uit een kom
Natuurlijke ingrediënten Beyond
caahVUffoEctnsmkhENTG7tb0cZ1IuueThjY509ve84Ko #