Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Dierenarts met een husky

Innoveren om de gezondheid en het welzijn van huisdieren te verbeteren

Bij Purina geloven we dat kwaliteitsvolle voeding belangrijk is voor het welzijn van huisdieren.

Purina One
Onze doelstellingen

In 2021 en 2022 zullen we 10 nieuwe producten lanceren die inzetten op het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van huisdieren.

innovatie in product 50% bereikt
Wat we tot nu toe hebben bereikt

100% behaald

Tussen 2018 en 2020 hadden we als doel gesteld om 14 nieuwe producten te lanceren die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. In 2020 hadden we al 37 nieuwe producten op de markt gebracht en daarmee ons engagement met in totaal 23 producten overschreden.

We hebben een rijke geschiedenis op het vlak van Innovatie en we blijven vernieuwen met het oog op de gezondheid en het welzijn van huisdieren, dat nog steeds een belangrijke prioriteit voor ons vormt. Sinds we deze belofte voor het eerst formuleerden in 2016 hebben we al 19 nieuwe producten uitgebracht, waaronder Purina® DENTALIFE® en Purina® ONE® Bifensis. Er verschenen publicaties in 17 wetenschappelijke tijdschriften. Ons oorspronkelijke streefdoel van 16 nieuwe producten tussen 2016 en 2018 hebben we dus ruimschoots gehaald.

Een van onze primeurs in 2020 was een revolutionaire innovatie, PRO PLAN® LIVECLEAR®, het eerste en enige kattenvoer dat bijdraagt tot het beperken van de allergenen die zich op kattenhaar en huidschilfers van katten bevinden. Dat baanbrekende dieet is het resultaat van meer dan tien jaar onderzoek bij Purina, gericht op een veilige, doeltreffende en katvriendelijke aanpak om kattenallergenen onder controle te krijgen.

Voeding staat absoluut centraal bij alles wat wij doen en is een van de essentiële manieren waarop we willen bijdragen tot een rijker leven voor huisdieren en de mensen die om hen geven.

Ons standpunt: Purina, onderzoek en voeding

Van onze wetenschappers en voedingsdeskundigen tot en met onze marketing- en salesmensen: we zijn allemaal dierenliefhebbers. We vinden het belangrijk om te begrijpen welke behoeften huisdieren hebben op vlak van voeding, gedrag en sociale omgang. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn (én blijven).

Cat having heart beat listened to by vet

 

We zijn overtuigd dat wetenschappelijk bewezen, kwalitatief hoogwaardige voeding essentieel is voor het welzijn van huisdieren. Vanaf de oprichting van ons bedrijf en bij al onze activiteiten houden wij ons daarom aan onze belofte: kwalitatief hoogwaardige voeding, wetenschappelijk bewijs en resultaten. Bij Purina staat de voeding centraal.

Als één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van huisdierverzorging hebben we grote investeringen gedaan in wetenschap, innovatie en het begrijpen van huisdieren. Wij zien het als onze plicht om onze kennis van huisdiervoeding en onze know-how op het gebied van ontwikkeling te gebruiken om grenzen te blijven verleggen en voeding te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan voeding voor huisdieren met speciale behoeften en huisdieren die voeding nodig hebben op voorschrift van de dierenarts.

 

We werken samen met gerespecteerde collega's en toonaangevende dierenartsen wereldwijd. Wij willen door middel van innovatie belangrijke vooruitgang boeken op het gebied van gezondheid en welzijn van huisdieren.

 

 

Nestlé in de maatschappij

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over 'Nestlé in de maatschappij'

Vrouw heeft een kat vast
Onze impact
Onze Beloften
We zetten ons in voor huisdieren, hun baasjes én voor onze planeet. Daarom zijn we 10 beloften aangegaan, die we willen verwezenlijken tegen 2023.