Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Felix

Felix Sensations

Een complete en gebalanceerde gamma van maaltijden met heerlijke smaken en verrassende texturen, stukjes in gelei, saus of vergezeld van krokante verrassingen om uw kleine deugniet fit en vol ondeugendheid te houden!
Page de liste Felix Sensations
Filter
Filters:
Displaying 1 - 3 of 3
Verpakking PURINA® FELIX® SENSATIONS Crunchy Countryside Selectie

FELIX® SENSATIONS Crunchy Countryside Selectie

Verpakking PURINA® FELIX® SENSATIONS Saus Countryside selectie met meer saus

FELIX® SENSATIONS Countryside Selectie Meer Saus

Verpakking PURINA® FELIX® SENSATIONS Gelei Countryside Selectie

FELIX® SENSATIONS Countryside Selectie in Gelei

Felix® Sensations is een assortiment van heerlijke maaltijden, die er geweldig uitzien, heerlijk ruiken en natuurlijk ook onweerstaanbaar lekker smaken voor jouw kat. Elke Felix® Sensations maaltijd bevat malse stukjes geserveerd met een smaakvolle gelei of saus,of met desgewenst een verleidelijke smaak of een knapperige verrassing. Een heerlijke smaakcombinatie en een verrukkelijk aroma! Ze zijn ook een bron van essentiële Omega 6 vetzuren met de juiste cominatie van vitaminen D & E, en mineralen om je kat gezond te houden en in staat te stellen om nog meer kattenkwaad uit te halen! De voeding wordt bereid met kwaliteitsingrediënten om 100% te voldoen aan de dagelijkse behoeften van je kat.

Verken heel ons assortiment Felix® -kattenvoeding en ontdek andere onweerstaanbare recepten met onze gamma’s Heerlijke Grill en Selectie.