villa samson
Villa Samson

Eerste spadesteek voor Villa Samson!

De opbouw van de enige plaats in België waar patiënten en huisdieren elkaar kunnen terug vinden, is eindelijk van start gegaan. Op 29 september 2016 is de countdown officieel van start gegaan naar de opening, die plaats vindt in zomer 2017 en georganiseerd is door Het UZ van Brussel.
Lees Verder

Onze werknemers zetten zich in

Heel wat medewerkers van Purina, die vaak zelf een huisdier hebben, voelen zich aangesproken door het project en zetten zich maar wat graag in om Villa Samson vorm te geven.
Lees Verder

Een diervriendelijke ruimte dankzij onze experten

Ook het welzijn van de dieren is gewaarborgd dankzij de tips van de experten van Purina. Het is een hele uitdaging om een concept uit te bouwen waarin we een ruimte creëren waar ziekenhuispatiënten en hun huisdieren dagelijks kunnen samenkomen.
Lees Verder

Samen geven we vorm aan Villa Samson

Purina wil alle dierenliefhebbers betrekken bij een innovatief project dat patiënten met hun huisdieren herenigt om zo vorm te geven aan Villa Samson. Hoe meer helpende handen, des te meer lachende patiënten.
Lees Verder

Over Villa Samson

Een primeur in België: de creatie van een ruimte waar patiënt en huisdier samenkomen. Een schitterend idee om het welzijn van beiden op te krikken tijdens een opname in het ziekenhuis.
Lees Verder

Villa Samson heeft zijn deuren geopend!

Het is al vier jaar geleden dat UZ Brussel op het idee kwam om een plek te creëren waar patiënten kunnen bezocht worden door hun huisdier.
Lees Verder