Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Chien regardant homme

ONTDEK PURINA HONDENSNACKS

Onze smakelijke hondensnacks zullen je hond vervullen met geluk

Iedere hond verdient af en toe een extraatje. Door je hond te trakteren, bouw je een band op en maak je jullie relatie sterker. Samen met wat lekkers kan dit ook helpen om zijn gebit te verzorgen.

Er is een ruime keuze aan heerlijke hondensnoepjes en kauwsticks, met een breed scala aan smaken. 

Welke snack je viervoeter ook verkiest, in ons assortiment vind je zeker wel iets dat zijn smaakpapillen zal prikkelen 🐶
 

VERZORG HET GEBIT VAN JE HOND MET PURINA® DENTALIFE®

De tanden van honden hebben dagelijkse verzorging nodig om hun gezondheid en welzijn te garanderen. 

Om het je gemakkelijker te maken, heeft PURINA® DENTALIFE® ontwikkeld, een heerlijke kipkluif met een honingraattextuur en een speciale gegroefde vorm.
 

ONTDEK ONZE DENTALIFE GAMMA’S
 

De kauwstaaf met natuurlijke reinigingswerking

DENTALIFE® Daily, een heerlijke kauwstaaf met een natuurlijke reinigingswerking, om effectief de tanden te reinigen zonder chemicaliën. De unieke poreuze textuur en gegroefde vorm masseren het tandvlees van uw huisdier.Van 

DENTALIFE® Daily is wetenschappelijk bewezen dat het de opbouw van tandsteen vermindert en zelfs moeilijk bereikbare tanden bereikt. En dat is nog niet alles! De heerlijke kip sticks zijn laag in vet en hebben geen toegevoegde suiker.
 

De kauwstaaf die slechte adem bij de bron bestrijdt

Van DENTALIFE® ActivFresh® is wetenschappelijk bewezen dat het een slechte adem* bij de bron bestrijdt! De mix van honing en natuurlijke spirulina, gecombineerd met de gemakkelijk te kauwen honingraattextuur, helpt de bacteriën te bestrijden die verantwoordelijk zijn voor de slechte adem van uw hond.

*Intern onderzoek uitgevoerd over een periode van 12 weken op een panel van 45 honden (2022).
 

HONDEN HOUDEN VAN AVONTUUR.​

Daarom hebben we Purina® Adventuros™ gecrëeerd. 

Een gamma van overheerlijke snacks met de smaak van bizon, wild of kalkoen gecombineerd met natuurlijke oude granen zoals gierst, en met superfoods zoals erwten en veenbessen. Het ideale voorsmaakje op avontuur.
 

ONTDEK ONZE HEERLIJKE ADVENTUROS SMAKEN

BELOON ZIJN TRAININGEN MET DE LEKKERNIJEN WAAR HIJ VAN HOUDT.

Laat je hond kennismaken met onze heerlijke Friskies snacks. 

Of het nu eiwitrijke hapjes zijn of onze smakkelijke koekjes, hij zal het verrukelijk vinden!
 

Training is een belangrijk onderdeel van het leven van elke hond en daarvoor is het van belang om een training gebaseerd op beloning te gebruiken, vaak "positieve versterking" genoemd. 

Het doel is om je hond te belonen in de vorm van smakelijke snacks  of mondelinge complimentjes zoals “braaf” voor zijn goed gedrag. De hondenkoekjes zoals de Friskies® Stars zijn hiervoor uitermate geschikt.