Your Pet, Our Passion.
Felix-kattensnacks-assortiment-verpakkingen

Geef jouw kat een gezonde traktatie met Felix kattensnacks

Heerlijke smaken, verschillende texturen en  spannende vormen. Felix snacks zitten boordenvol smaak en geven al het plezier waar een kat naar op zoek is in een snack. Onze snacks zitten vol met vitamine, zo kan het altijd snack tijd zijn. Als dat geen muziek is in de oren van jouw kat.

Felix-Party-Mix-kattensnacks-met-kat
Purina Felix® Snacks
Felix Party Mix
Heerlijke smaken, verschillende texturen en spannende vormen. Felix snacks zitten boordenvol smaak en geven al het plezier waar een kat naar op zoek is in een snack. Onze snacks zitten vol met vitamine, zo kan het altijd snack tijd zijn. Als dat geen muziek is in de oren van jouw kat.
Felix-Crsipies-kattensnacks-met-kat
Purina Felix® Snacks
Felix Crispies
Elke snack bevat gemiddeld slechts 1 kcal waardoor je meerdere verwenmomenten met je kat kan hebben. Heerlijk Luchtig en knapperig. De kattensnacks bevatten eiwitten, vitaminen en Omega 6, die jouw kat helpen om een gezond en gelukkig leven te leiden. Geen toevoegde kleurstoffen.
Felix-Play-tubes-kattensnacks-met-kat
Purina Felix® Snacks
Felix Play Tubes
Onweerstaanbare snacks voor je kat om heerlijk mee te spelen! Rol een Play Tube kattensnack over de vloer zodat je kat hem kan vangen. Wat een smakelijke manier van spelen! De kattensnacks bevatten eiwitten, vitaminen en Omega 6, die jouw kat helpen om een gezond en gelukkig leven te leiden. Geen toevoegde kleurstoffen.
Felix-Naturally-Delicious-kattensnacks-met-kat
Purina Felix Snacks
Felix Naturally Delicious
Veelzijdige kattensnacks met hoge kwaliteit kip of zalm als nummer 1 ingrediënt. Deze snacks zijn zorgvuldig bereid en hebben door de speciale ingredienten - zoals Catnip of spinazie- een verrukkelijke smaak. De kattensnacks bevatten eiwitten, vitaminen en Omega 6, die jouw kat helpen om een gezond en gelukkig leven te leiden. Geen toevoegde kleurstoffen.

Wil je meer weten waarom het zo fijn is om kat te zijn…