Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Gourmet

Gourmet Revelations

Verwen je kat met ons nieuwe gamma Revelations, heerlijke verfijnde mousses, bereid met hoogwaardige ingrediënten, overgoten met saus om jouw kat een unieke smaakbeleving te bieden.
Presentatievoorbeeld mousse voor katten Gourmet Revelations
Filter
Filters:
Displaying 1 - 3 of 3
Verpakking PURINA GOURMET® REVELATIONS™ Mousse met Kip en overgoten met saus

PURINA GOURMET® REVELATIONS™ Mousse met Kip en overgoten met saus

Verpakking PURINA GOURMET® REVELATIONS™ Mousse met Zalm en overgoten met saus

PURINA GOURMET® REVELATIONS™ Mousse met Zalm en overgoten met saus

Verpakking PURINA GOURMET® REVELATIONS™ Mousse met Tonijn en overgoten met saus

PURINA GOURMET® REVELATIONS™ Mousse met Tonijn en overgoten met saus

Wij van Purina willen van de maaltijden meer maken dan een alleen een moment van verstandhouding. Ze moeten het ultieme ritueel van verwennerij en smullerij worden. Ontdek het nieuwe gamma Gourmet™ Revelations, verrukkelijke gerechten in een perfecte vorm om een bijzonder moment voor jou en jouw kat te creëren. Een zachte mousse overgoten met een saus … een heerlijke combinatie. Voor ongekend serveergemak hebben onze experts een piramidevormige verpakking ontworpen. Het volstaat druk uit te oefenen met de vingers en het product glijdt naar buiten. Daardoor blijft het voorschotelen van de maaltijd een verzorgde en verfijnde ervaring. Bovendien zijn alle verpakkingselementen recycleerbaar. Waarop wacht je nog om het te proberen? Gourmet™ Revelations biedt complete en evenwichtige maaltijden, zonder toevoeging van kunstmatige aroma's, conserveermiddelen of kleurstoffen.

Verken heel ons assortiment Gourmet™ -kattenvoeding en ontdek andere luxueuze maaltijden met onze gamma Nature’s Creations.